2777
2789
عنوان

دلم شکست

191 بازدید | 8 پست

بچه ها اگه کسی که خیلی دوسش دارید بگه چون بابات معتاده،بعدا نیان پیشمون تو شهر ما ابرومون رو نبره،چون خیلی رو معتاد حساسن

نزار بیان خونمون ولی ما میریم بهشون سر میزنیم

ینی خانواده من نمیتونن بیان خونم چون فامیلای شوهرم رو معتاد حساسن و اگه ببیننش ابرومون میره

چه حسی بهتون دست میده؟

بگو منو میخوای برای خودم بخوا چیکار به خانوادم داری دختر تو با این ازدواج کنی دوروز دیگه تو سرت میزنه میگه تو خونه بابات نداشتی معتاد بود من تورو جمت کردم نکن عزیزم دیدم که میگم چتدسالته؟ حداقل دیپلم بگیر دانشگاه برو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینهمه زحمت کشیدن برات چجوری ب خودش اجازه داده ب خانوادت توهین کنه من یکی ب بابام کوچیکترین حرفی بگه ...

منو تو بن بست گذاشته

میگه این شرایط رو یا قبول کن یا برو

و اگه قبول نکردی عذاب وجدان بهم خوردن رابطه با خودت

منو تو بن بست گذاشتهمیگه این شرایط رو یا قبول کن یا بروو اگه قبول نکردی عذاب وجدان بهم خوردن رابطه ب ...

من تو شرایط تو نیستم واقعا 

ولی اگه خودم بودم خانوادم و احترام بابام واجب تر بود 

تو باید برای اون شرط بزاری ن اون برای تو 

بازم میگم خودت باید فک کنی و تصمیم درست بگیری 

تاپیکتی قبلیتو خوندم. دختر قشنگم بهتره با ی مشاوره صحبت کمی چون ایشون ب هیچ وجه آدم شایسته ای نیست. آر اوم مردایی ک برای ترک روی دیوار هم بهانه میکنه و عذابت میده. ی روز پولتو میخاد ی روز میگه باید جایی ک من میگم بیایی ی روز میگه بابات نیاد...

دخترم اون همسر نمیخاد بلکه برده میخاد.

بعد ۱۳ سال زندگی مستقل میگم این مرد ب درد نخوره.

شاغلی تحصیلات داری. مطمئنا کیس های بهتری برات ب وجود میاد...

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

حس می‌کنم خیلی اذیت شدی و از اینکه قضاوت می‌شن اذیت می‌شی، ولی واقعیت اینه که بعضی‌ها اینجوری‌اند و نمی‌شه کاریش کرد. مهم اینه خودت می‌دونی خانواده‌ات چطوره و بهشون احترام بذار. اگه اون‌ها نمی‌خوان بیان، نباید خودت رو بخاطرشون ناراحت کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!