2777
2789
عنوان

چند سالتونه

360 بازدید | 48 پست

مجردی یا متاهل؟چ موفقیتایی تو زندگیت داشتی ؟برا بهتر شدن زندگیت چیکار کردی 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

19

تقریبا مجرد 

موفقیت خاصی ندارم ولی دانشگاه میرم که خودش یه موفقیته😂

برا بهتر شدن زندگیم درس خوندم و اولیتم همیشه اول خودم بودم بعد خانوادم و بعد دیگران و ورزش کردم:)

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

۳۳

تحصیلات تا دکترا

سفر خارجه ب ۳ قاره

دوتا مقاله معتبر

مدرک زبان

برا بهتر شدن زندگیم شوهرمو فرستادم روانپزشک کمی عصبی مزاج بود 

خودمم مشاوره رفتم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

25 هیچ موفقیتی نداشتم که هیچ بلکه کلی هم گند زدم 

مجردم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

۲۱ 

مجرد درس میخونم

هیچ موفقیتی

برا بهتر شدن زندگیم درس میخونم

کتاب روانشناسی زیاد میخونم

و زبانو شروع کردم

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱