2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت زنگ بزن بگو میخوایم بیایم خونمون ما اینجوری هستیم یکی رو دعوت کتیم دعوت نکنه خودمون میریم 😎الب ...

اگه خودم زنگ بزنم می‌خوام بیام دیدنتون یا بهانه میارن که نیستیم و فلان یا هم اگه قبول کنند برم خونشون خیلی سرد برخورد میکنن و حس میکنم مزاحمم.دیگه منم زنگ نمیزنم

این روانشناسی زرد هم موثره باعث شده ادمها از هم دور بشن 

ادمهای سمی رو از خود دور کنید و از این دست چرتها 

هر رفتاری رو جزو دسته رفتارهای بی احترامی میدونند طرف اینجوری نگام کرد حتما داره بهت حسودی میکنی ازش دوری کن 

من دیروز و پریروز مهمون داشتم امشب هم خودم دعوت هستم 

ما مهمونی هامون هفتگی سرجاش هست

اگه خودم زنگ بزنم می‌خوام بیام دیدنتون یا بهانه میارن که نیستیم و فلان یا هم اگه قبول کنند برم خونشو ...

اره اگه اینجوری رفتار کنن همون بهتر که نری 

برو برای خودت تو خیابون و پارک بگرد منم ماهی یا دوماهی یه بار میرم بعدش هم دعوت میکنم خیلی شیک تر از اون

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

اره اگه اینجوری رفتار کنن همون بهتر که نری برو برای خودت تو خیابون و پارک بگرد منم ماهی یا دوماهی یه ...

جوری شدم توی پارک یکی بهم نزدیک میشه خوشحال میشم باهاش بحرفم ولی آدما خیلی صریح و یک کلمه ای جوابمو میدن و رد میشن.چرا انسان ها اینجور شدن ؟فقط از دوستای قدیمی که پیام رو سین میکنن و جواب نمی‌دن هم در تعجبم چرا آخه؟؟

خودت زنگ بزن بگو میخوایم بیایم خونمون ما اینجوری هستیم یکی رو دعوت کتیم دعوت نکنه خودمون میریم 😎الب ...

اخه الان گرونیع شاید طرف حقوق نگرفته باشه نمیشه یهویی بری

من یکی اومد خونمون

گفت شمام بیایید

گفتم عزیزم هرزمان شرایطت اوکی بود خودت زنگ بزن تا بیاییم

۲ساله رفته که رفته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخه الان گرونیع شاید طرف حقوق نگرفته باشه نمیشه یهویی بریمن یکی اومد خونمونگفت شمام بیاییدگفتم عزیزم ...

نه خب یه روز قبلش زنگ میزنم اگه اوکی بود میریم 

یهویی که اصلا

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

عید دیدنی خونه اقوام می رفتید یه سر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊