2777
2789

ترانه جون فقط یه توصیه که میتونم بهت بکنم اینه که تحت نظر دکتر تغذیه باش. واینکه مثلا یه زمان دو ساله واسه خودت در نظر بگیر که 30 کیلو از وزنت رو کم کنی چون تو چند سال به این وزن رسیدی و نمیتونی انتظار معجزه برای کاهش کزن تو زمان کم داشته باشی ش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

19 سال 90 کیلو خییییلی زیااااده چیا میخوری مگه؟

خب خیلی میخورم همم اینکه چندساله چاقم تحرکمم صفر اصلا نمیتونم تکون بدم خودمو سختمه

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

بدتر میشیااااا 

من زبونم نمیچرخه فحشت بدم😜 

یه بازه زمانی تعیین کن تو اون مدت کم کنی 

چون این راهیه که بالاخره الانم نری باید چند سال بعد بری 

الان که جوونی شروع کن

دوستای خوشگلمممم من واقعا یکی دعوام کنه خیلی انگیزم زیاد میشه خواهش میکنم ابن کارو کنین😂😂هر کس دوس ...

ترانه گل دختر،من شاید دوبرابر شما سن دارم ولی وزنم ۶۴ هستش با قد ۱۵۹ حالا امروز روز دومه رژیم موز گرفتم ... تا وزنم برسه به ۶۰ حالا حیف اون صورت ماهه قشنگت نیست که با اون  اندام خراب بشه ... مادری جان بقول نا پلئون بزرگ بخواه یاد بگیر امتحان کن .... ببینم گل دخترم می تونه به من برسه یا نه ...اگه رسیدی جایزه داری ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

ترانه منم یه زمانی بعد از زایمان سامیار به 114 کیلو رسیدم و چند سال تو اون وزن بودم با قد 162 و 8 سال پیش بای پس معده کردم الان 73 کیلو هستم ولی شرایط تو فرق داره خیلی کم سن هستی امیدوارم با رژیم اصولی به وزن دلخواهت برسی

خب چرا خود زنی میکنی؟؟؟چاقی تو اولا فقط و فقط به خودت مربوطه کسی حق نداره بگه فلان و بهمان جای اینکارا به خودت شخصیت بده مثلا بگین بهم انگیزه بدین  چرا اینجوری اخه برو سرچ کن اینایی که چاق بودن بعد لاغر شدن رو ببین بهترین انگیزه است

Wow عزیزم خیییییییییلی چاقی... خواهر من با قد 163.... 74 کیلو وزن داشت یه شب خونه داداشم دعوت بودیم ...

ارادش خوبه

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

تو رو خدا لاغر کن میدونم سخته ولی سعی کن لاغر شی پیر بشی مثل مادر شوهر من همش مریض میشی بنده ی خدا پا درد  گردن درد هر چی فکر کنی داره هر جا هم میبریم میگن باید وزن کم کنی اینم چون پاش درد میکنه حتی نمیتونه پیاده روی کنه

خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم