2777
2789

دعوا چرا عزیزم

در مورد تفاوت داخل بدن یک خانم 60 کیلویی و یک خانم 100 کیلویی چیزی می دونی؟ 

می دونی اگه به توده نیای و همت نکنی به طوری آرتروز و بیماریهای مفصلی میگیری نمی تونی قدم از قدم برداری؟ 

میدونی کبد چرب و خیلی از نازایی ها و خیلی از مریضیها بعلت چاقیه؟ 

اگه میخوای از زندگیت لذت ببری شروع کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای خوشگلمممم من واقعا یکی دعوام کنه خیلی انگیزم زیاد میشه خواهش میکنم ابن کارو کنین😂😂هر کس دوس داره درخواست دوستی بده اونجاراحتتر بحرفیم

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

خیلی زیاده من هم قد توام تقریبا وزنم ۶۵شده بازم دارم سفت و سخت رژیم میگیرم واقعا خیلی بی خیالی چطوری ...

😂😂😂

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
قدم157وزنم96

Wow عزیزم خیییییییییلی چاقی...

خواهر من با قد 163.... 74 کیلو وزن داشت یه شب خونه داداشم دعوت بودیم وقتی رفتیم یهو زن داداشم گفت آبجی چقد چاق شدی یکم حواست به خودت باشه حالا زن داداشم هنوز بچه نیاورده بود و نمیدونست بچه دار شدن چه تاثیری روی وزن و تیپ میزاره خلاصه خواهرم خیلی بهش برخورد از روز بعد شروع کرد روزی دو ساعت پیاده روی یک ساعت صبح یک ساعت عصر.....چندتا عرقیجات گیاهی هم گرفته بود و میخورد و رژیم غذایی هم گرفت خلاصه در عرض 10 ماه وزنش شد 62 ....چند ماهی تو این وزن بود تا اینکه باردار شد برای بار دوم، باز وزنش رسید به 74 اما بلافاصله بعد زایمان دوباره شروع کرد و الان سالهاست در وزن 60 کیلو مونده الان دیگه فقط رژیم داره پیاده روی کمتر میره

خیلی زیاده من هم قد توام تقریبا وزنم ۶۵شده بازم دارم سفت و سخت رژیم میگیرم واقعا خیلی بی خیالی چطوری ...

دیگه روم بازشده🤣🤣

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))