2777
2789
عنوان

چرا هزینه پست اینقدر زیاد شده

85 بازدید | 11 پست

کد تخفیف داشتم خیلی دلم میخواست ضدافتاب بخرم نداشتم الان ۸۹ هزینه پسته و ۱۲۰۰ ضدافتاب😭😭😭 ۲۰۰ تومن کم دارم کد تخفیفمم داره میره چقدر زندگی سخت شده چندماه بود جمع میکردم بخرم 

کم حرف شده ام...دوست ندارم توضیحی به کسی بدهم...وهیچ توضیحی از کسی نمیخواهم...میشل مونتنی میگفت غم هایه کوچک پرحرفند...غم هایه بزرگ لال ...میترسم ک لال شده باشممم

یک میلیون و دویست چخبره 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک میلیون و دویست چخبره

🤣🤣چیبگم خب بقیش نمیسازه به پوستم

کم حرف شده ام...دوست ندارم توضیحی به کسی بدهم...وهیچ توضیحی از کسی نمیخواهم...میشل مونتنی میگفت غم هایه کوچک پرحرفند...غم هایه بزرگ لال ...میترسم ک لال شده باشممم
چزا از داروخونه نمیخری ضدافتاب های قیمت مناسبم هست

اخه کد تخفیف دارم

هزینه پست تو شهر ما چون بندریه و اجناس خارجی قاچاق محسوب میشه پست قبول نمیکنه جنسا رو بفرسته بخاطر همین هزینه ارسال رو بالاتر میگیرن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اخه کد تخفیف دارم

بدون کد تخفیف چنده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اخه کد تخفیف دارم

بازم نمی ارزه 

من خودم با اینکه جنوب زندگی میکنم  اینجا مستقیم وارد میکنن ولی ضدآفتاب ایرانی میزنم خیلی هم خوبه چون من ماهی یه ضدافتاب ۴۰ میلی مصرف میکنم واقعا نمیصرفه برام بخوام این قدر هزینه کنم

نمیدونم چرا هر جا یه هزینه پست متفاوت میگهیکی میگف هشتادیکی دیگه گف پنجاه

بعضی جاها کیلویی حساب میشه