2777
2789
عنوان

دزدی طلا

111 بازدید | 12 پست

سلام به همه ما یه فامیل نزدیک داریم بچست تقریبا ۱۰ سالشه 

تا حالا سه بار ازمون طلا گم شده هر سه بار این بچه حضور داشته دور و اطراف کیفامون بنظرتون چجوری بفهمم کار اونه یا نه؟🥲

تا حالا چند بار یواشکی پاییدمش دیدم که سر کیفای مختلف میره ولی این سه بار از دستمون در رفت 

خواهشا هر کی میخواد بگه میخواستی مراقب باشی نیاد تو تاپیک حوصلشو ندارم 

یه بار یه زنجیر بدل بگیر بزار تو کیفت وقتی اونم  بود کامل هواستو جمع کن تابلو بازی در نیار 

وقتی برداشت مچشو بگیر 

البته یه نفر دیگه م باید باهات همکاری کنه 

که بعدا حرفت برش داشته باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طلایه خواهرمو که دزدیدن یه سیدی گفت فلانی برداشته رفتن پس گرفتن

کم حرف شده ام...دوست ندارم توضیحی به کسی بدهم...وهیچ توضیحی از کسی نمیخواهم...میشل مونتنی میگفت غم هایه کوچک پرحرفند...غم هایه بزرگ لال ...میترسم ک لال شده باشممم
کدوم شهر ؟شماره تماس نداره؟

آیدی تلگرامشو دارم تو روستامونه

کم حرف شده ام...دوست ندارم توضیحی به کسی بدهم...وهیچ توضیحی از کسی نمیخواهم...میشل مونتنی میگفت غم هایه کوچک پرحرفند...غم هایه بزرگ لال ...میترسم ک لال شده باشممم
میشه بی زحمت بفرستی🥲

درخواست دادم