2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 75 پست
بله شرایطشون نرمال..بد نیس.خیلی خیلی خوبم نیس...قابل قبوله اما خب به طبع این کارخونه دار وضعش فوق ال ...

یه جاهایی

مادیات مهمه اماهمه چیزنیست

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چند تا چیز ر‌و در نظر بگیر

۱_اولا به اون آقای نظامی اعتماد کامل داری؟ خودشو و خانواده ش رو میشناسی؟ الکی تو رو معطل خودش نکرده؟ اصلا مطمئنی مجرده؟ چطوری آشنا شدی باهاش؟ مطمئنی بعد از رد کردن همه ی مورد ها در نهایت میاد خواستگاریت؟ اگه یهو زد زیر همه چیز چی؟

بهش بگو برات یه خواستگار خوب اومده و اگه تو رو میخواد باید پا پیش بذاره. 

مطمئن باش پسری که تو رو بخواد انقدر میره و میاد تا مامانت راضی شه.

۲_ صرفا به خاطر اینکه کارخونه داره طرف رو پسندیدی؟

آخه چیز خاصی ازش نگفتی. فقط گفتی کارخونه داره....

اگه اینو غیر منطقی انتخاب کنی ممکنه بعدا پشیمون شی، اگه غیر منطقی هم رد کنید ممکنه پشیمون شی...

۳_ دل اونی که باهاش چهارساله توی رابطه ای رو هم نباید بشکنی.

بهش بگو بیاد تکلیف رو مشخص کنه. هرچه سریع تر

یا اگه نمیاد، تو با همین کارخونه دار معاشرت کن ببین چطور آدمیه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
بله درسته...ولی نمیدونم تهش چی؟اجازه میده مامانم مثلا گفته مهریه۱۳۸۱اونام میگن نه..اخه درد من فقط ان ...

بگو قبول کنن شمام فردای عقد برو ببخش فقط اون مقداریشو بزار بمونه که همسرت موافقه

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

خدایی نکرده اگر مشکلی پیش بیاد میدونی که الان تصویب کردن ۱۴تاشو میشه گرفت؟چه بحثیه راه انداخته مامان ...

به امام‌حسین همینه منو خسته کرده😭😭😭😭💔خدا هیچ بنده ای رو تو شرایط من قرار نده

چند تا چیز ر‌و در نظر بگیر۱_اولا به اون آقای نظامی اعتماد کامل داری؟ خودشو و خانواده ش رو میشناسی؟ ا ...

اره بابا بیچاره ها ۴ساله این ۸ساعت رو میکوبن میان شهر ما صحبت میکنن شرطش اول خونه بود و اینکه ماشینشو ارتقا بده اینارو انجام داد اومدن عقد کنن شرط جدید گذاشته....اون بیچاره ها در اصل سردرگم هستن..مامانش هرروز زنگ میزنه به من میگه تو اصلا فکرتو درگیر نکن ما درستش میکنیم....

به امام‌حسین همینه منو خسته کرده😭😭😭😭💔خدا هیچ بنده ای رو تو شرایط من قرار نده

خوب خودت باید محکم تر باشی و اون آقاهم یه چیز معقولی که الان میبرن ۱۰۰-۲۰۰تا مهرتون کنه بقیه شو ببخشید بعد عقد

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

بهترین کاراینه خانواده ش رسمی بیان خونه تون درباره مهریه وانتقالی صحبت کنید.شایدمامانت راضی شد،شاید ...

همین هفته پیش همدان بودن ولی میگه نه که نه مرغش یه ما داره...تو این ۴سال مامانم بخاطر لج‌کردن با من هیجکاری با خرج و مخارج من نداره ۴ساله این اقا داره خرج منو میده طلا میخره میگم که از همه لحاظ عالیه بخدا من میگم لنگه علی وجود نداره اصلا ...ولی این بلاتکلیفی خستم کرده بخدا

همین هفته پیش همدان بودن ولی میگه نه که نه مرغش یه ما داره...تو این ۴سال مامانم بخاطر لج‌کردن با من ...

اگر همدانی همین الان از اقای یمین مشاوره بگیر باور کن بهترین مشاور زندگیت میشه