2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 75 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر واقعا علاقه داری پاش وایساهر چند شرایط خاستگار خوبه ولی هیچی جای علاقه رو نمیگیره بدون علاقه زند ...

بله درسته...ولی نمیدونم تهش چی؟اجازه میده مامانم مثلا گفته مهریه۱۳۸۱اونام میگن نه..اخه درد من فقط انتقالی نیست ک

وای اسی لابد خوشگلی قد و بالا داری صدات خوبه سرزبون داری چیکار میکنی که ماشاءالله خاطرخواه زیاد داری ...

قربونت برم من.لطف داری.....اخه چه فایده وقتی ارامش ندارم همش ذهن مشغولی

اینو خونوادش میگن حالا ک مامانت نمیذاره قانونی اقدام کنیم😑

اصلا و ابدااا به خاطر ازدواجت تو روی خانواده ت واینستا. پلهای پشت سرت رو خراب نکن.. 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

چرا خودمم بخاطر همینه ک سر دوراهیم نیاز دارم یکی تاییدم کنه یا راهنماییم کنه😔

میترسم پسره اهش دامنتو بگیر برو پیش مشاور دلیل منطقی بگی به پسر نظامیه

البته خودتم میدونی داری بخاطر پول ولش میکنی

😔😔😔🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دعام کنید

🫂🫂🌹

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

میترسم پسره اهش دامنتو بگیر برو پیش مشاور دلیل منطقی بگی به پسر نظامیهالبته خودتم میدونی داری بخاطر ...

نه بخدا فقط بخاطر دور شدن از مامانم جون دیگ گنجایش ندارم ۱۰سال دیگ حرفای مامانم و تحمل کنم