2777
2789
عنوان

خاستگار

103 بازدید | 14 پست

دخترا برا ابجیم همون خاستگار که گفتم اشنان اومدن و با شرایط ما کنار نیومدن و رفتن خاهرم خیلی ناراحته از یکطرفم پسره بهش گفتم خاسته های شما در توانم نیس 

کوتاه باید میومدید الانم اینجوریه ک فقط یه موضوع نیس که ما کنار بیایم تمام شرایطو میگن چیزی بشه که خانواده پسره میخان 

بنظر شما چی‌کار باید کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو حق با ابجیت، آدم زورکی نمی‌تونه خوشبخت باشه. اگه شرایطشون جور نیست و نمی‌تونن کنار بیان، بهتره بذارن برن دنبال زندگی خودشون. تلاش کردن بی‌فایده‌ست وقتی دو طرف راضی نیستن. یه وقت بیشتر خودتون رو اذیت نکنین.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خب الان چطوری قضاوت کنیم وقتی نمیدونیم خواسته شما چی بود

ما ۸۱ سکه مهر‌گفتیم که قرار بود صحبت کنن بشه ۴۰ تا طلا رو ب انتخاب خود ابجیم گفتیم در حدی ک بتونه 

ما ۸۱ سکه مهر‌گفتیم که قرار بود صحبت کنن بشه ۴۰ تا طلا رو ب انتخاب خود ابجیم گفتیم در حدی ک بتونه

خب پس بهتر که رفت

دیگه ۴۰ تا سکه چیه که

حداقل حق طلاق رو میگفتن میدیم نون بربری نیومدی بگیری که اون دختر باید یه پشتوانه داشته باشه دیگه

جدای اون اون دختر دلش میخواست تاریخ تولدش مهرش باشه همون هم قبول نکردن برن جای دیگه میگن ۱۱۴ تا

خب پس بهتر که رفتدیگه ۴۰ تا سکه چیه کهحداقل حق طلاق رو میگفتن میدیم نون بربری نیومدی بگیری که اون دخ ...

بنظرتون ببرمش مشاوره روش تاثیری داره حرفای مارو خریدار نیس ابجیم ففط میگه دلم پیشش گیره و چشم رو همه چی بسته 

خب پس بهتر که رفتدیگه ۴۰ تا سکه چیه کهحداقل حق طلاق رو میگفتن میدیم نون بربری نیومدی بگیری که اون دخ ...

حث طلاقم نمیدن بهش‌چون میترسن مثل داداش بزرگه پسره طلاق بخواد و مهریه اجرا بزاره

حث طلاقم نمیدن بهش‌چون میترسن مثل داداش بزرگه پسره طلاق بخواد و مهریه اجرا بزاره

من نمیدونم

ولی عرف ۱۱۰ تاست حالا بعضیا ۱۱۴ تا هم میگیرن به خاطر اعتقادات خودشون

ولی اخه چرا ۴۰ تا😐

خیلی عدد زشتی هم هست😂😂

خب بگین که حق طلاق رو بده با تصنیف اموال بهترین کار برای دو طرف واقعا

بگو حق با ابجیت، آدم زورکی نمی‌تونه خوشبخت باشه. اگه شرایطشون جور نیست و نمی‌تونن کنار بیان، بهتره ب ...

خودم مهریه ام ۱۰۰ تاس حق طلاقم با منه 

اما این بچه ۲۳ ساله نمیدونم به چی و چجوری فکر‌میکنه که رک ۱۴ تا پافشاری میکنه