fatiamiri مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 14 عنوان قرص ویاس 56 بازدید | 7 پست سلام دوستان من قرص میای و به نسخه پزشک خریدم از داروخانه ولی از خوردنش پشیمون شدم نمیخام بخورمشپلمپه و باز نکردمش اصلاکسی هست بخاد؟چون قیمتشم زیاده به نسبت 1404/03/16 | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 28506 قرص خوبی نیست همون بهتر که نخوردی اول توانایی مغز زیاد می کنه بعد که قطع کنی مغزت از کار میافته. حافظه ات ضعیف می شه و همه اش چیزها رو فراموش می کنی فقط و فقط با ورزش و یوگا ذهنتون توانمند کنید که فوایدش موندگاره الهم عجل لولیک الفرج
fatiamiri مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 14 قرص خوبی نیست همون بهتر که نخوردی اول توانایی مغز زیاد می کنه بعد که قطع کنی مغزت از کار میافته. حا ... اره دقیقامن برای تمرکز و حافظم که ضعیف شده بود رفتم دکتر ولی عوارض این قرص و هوندم پشیمون شدم واقعاظاهرا فقط برای موقع امتحان و درس اگه تمرکز بخای بخونیش اوکیه ولی دائم نه
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 28506 اره دقیقامن برای تمرکز و حافظم که ضعیف شده بود رفتم دکتر ولی عوارض این قرص و هوندم پشیمون شدم واقعاظ ... اگه می خواهی قرص جین سینگ بگیر و استفاده کن. گیاهی هست و انرژی جسمی و روحی بدن بالاتر می بره. من که از اون قرص گیاهی خیلی راضی تر بودم الهم عجل لولیک الفرج
fatiamiri مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 14 اگه می خواهی قرص جین سینگ بگیر و استفاده کن. گیاهی هست و انرژی جسمی و روحی بدن بالاتر می بره. من ... باشه عزیزم ممنون گلم