ی_دختره مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 5121 عنوان پیلاتس 65 بازدید | 3 پست خانما کسی تجربه کلاس رفتنشو داشته؟ دقیقا چجوریه چه حرکاتی انجام میدن؟ چه تاثیراتی روی بدن داره؟راضی بودید خوبه؟ 1404/03/16 | 11:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2807 بیشتر حرکات کششی با کش و دمبل سبکهخیلی فرم دهی ندارهبیشتر اصلاحی هست حرکاتش برای آسیب دیده هاسنگین نیست ورزشش خیلی سبکه کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
ی_دختره مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 5121 بیشتر حرکات کششی با کش و دمبل سبکهخیلی فرم دهی ندارهبیشتر اصلاحی هست حرکاتش برای آسیب دیده هاسنگین ن ... فرم دهی نیست؟ آخه من ی جایی شنیده بودم برای فرم دهی کمر و اندام خیلی خوبه کلا
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2807 فرم دهی نیست؟ آخه من ی جایی شنیده بودم برای فرم دهی کمر و اندام خیلی خوبه کلا به هرحال هر ورزشی که عضله رو درگیر کنه فرم دهی هم داره منتها نه درحد بدنسازی و اینا.. و خیلی طول میکشه تا شما تغییر و ببینی در کل خوبه ولی کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️