2777
2789
عنوان

دیگه ایران اومدن برامون رویا شد

3796 بازدید | 65 پست

بچه ها لطفا نگین داری پز میدی من مدتهاست تاپیک نزدم فقط چون الان خیلی تحت فشارم میخکتم خودم رو خالی کنم.

دیگه ویزا به ایرانیا نمیده امریکا ما مهاجرت کردیم و اقامت نداریم فقط ویزا داریم اگر بردیم ایران برای سر زدن دیگه ویزا برامون صادر نمیشه الان یکساله اومدیم دارم از دلتنگی میمیرم چطور ۶ ۷ سال دیگه تحمل کنم تا اقامت بگیرم. همش به نی نی‌م فکر میکنم که مامان بزرگ پدربزرگ و عمه و داییش رو ندیده. ۷ سال دیگه کیا دیگه ممکنه نباشن. هووف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمریکا اومدنم واسه ما رویا شد🫠

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

چه جوریه حال و هواش،پیاده روی داری رستوران گردی چی .راحتی که از خانواده شوهر دوری که

همه چیش خوبه، امنیت هست، پیاده روی رستودان گردی هم هست تنهاییم هست. شهری که هستیم ایدانی نداره

چه دغدغه با کلاسی خب کشور دیگه همو ببینین 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂