راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یا باید صبر کنی منم مثل شما بودم با صبر گره ای از کارم باز شد
دعای من گاهی اوقات زود میگیره از خدا میخوام اگر به صلاحت هست مشکل تو حل کنه امیدوارم خیلی زود خدا خودش یه جایی کمکت کنه الهی آمین 🤲🏻🎀💚🤍
فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است
من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡
الهی آمین نگران نباش خدا بزرگه انشالله یه روزنه امیدی بکاره توی دلت که باعث خوشحالی تون شه 💜
فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است
من تا حالا نتونستم ۴۰ بار بخونمیکبار ۱۴ بار خوندمیکبار ۲۰ بار چون دیر شروع می کردم نمی رسیدم الان که ...
نیمه شب از ساعت یازده و بیست دیفه شروع میشه اذان هم ساعت 3 و نیم هست، چک کنید تا نیمه شب شروع شد شروع به خوندن کنید نزدیک جهار ساعت هست هر یاسین که من میخونم هفت دقیقه مبشه