2777
2789
عنوان

ماهی دودی

220 بازدید | 13 پست

سلام دوستان وقت بخیر. ماهی شمال رو خیلی دوست دارم اما چون مسیر طولانی هست نمیتونیم ماهی تازه بیاریم. گفتم ماهی شور یا دودی بگیرم داخل مسیر ماهی شور یا دودی خراب نمیشن درسته؟طعم کدومشون بهتره؟ما تا به حال نخوردیم

عریزم ماهی شور یا دودی مزه کنار غذا هستن 

اصلا با ماهی عادی فرق دارن 

اینجور نیست شما یدونه سو سرخ کنی با برنج بخوری 

با یه قابلمه برنج ی تیکه کوچیک رو بخارپز میکنن مثل ترشی کنار غذا خورده میشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عریزم ماهی شور یا دودی مزه کنار غذا هستن اصلا با ماهی عادی فرق دارن اینجور نیست شما یدونه سو سرخ کنی ...

ممنون بابت توضیحت . هر دو تاش رو میشه ۱۲ ساعت با ماشین اورد یا لازمه یخ کنارشون بزارم؟ شما طعمشون رو دوست دارین؟

من اصلا نمیدونم ماهی دودی چیه ولی هر بار اسمش میاد یه ماهی خوشمزه میاد تو ذهنم. خالم میگه خیییلی شور ...

منم همین طور . برا اولین بار میخوام امتحان کنم

ممنون بابت توضیحت . هر دو تاش رو میشه ۱۲ ساعت با ماشین اورد یا لازمه یخ کنارشون بزارم؟ شما طعمشون رو ...

من گیلانی ام گلم عاشقشم ولی خب واسه غریبه ها دو حالت داره یا عاشقش میشن یا متنفر میشن ازش 

ماهی دودی نیاز به یخ نداره خشک و نمک سوده

ولی شور ممکنه خراب شه

من گیلانی ام گلم عاشقشم ولی خب واسه غریبه ها دو حالت داره یا عاشقش میشن یا متنفر میشن ازش ماهی دودی ...

مرسی بابت راهنماییت مهربون. من چیزی که بوی دود داشته باشه مثل برنج دودی خیلی دوست داشتم. پس ترجیحا ماهی دودی بگیرم. به نظر شما کدومش خوشمزه تره؟

مرسی بابت راهنماییت مهربون. من چیزی که بوی دود داشته باشه مثل برنج دودی خیلی دوست داشتم. پس ترجیحا م ...

من هر دو رو یه اندازه دوس دارم 

دودی ماهی های بزرگن بیشتر ماهی سفید که باید بخارپز بشن قهوه ای رنگن

شور ماهی های ریزن که ما نیگیم کولی سرخ باید بشه قرمزه رنگشون