2777
2789
عنوان

رفع جای جوش🔥🌝

146 بازدید | 13 پست

هر شب روغن بنفشه پایه زیتون بزنید به صورت

راه‌های مکمل‌ دیگه هم داره که لازم نیست...اونا حوصله میخوان...همین یکی خوب و کافیه

این برای جای جوش خوبه نه جوش هاااا

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

پایه زیتون چیه؟روغنه

« روغن بنفشه پایه زیتون» یک روغنه دوتا نیست

عطار خودش میدونه چیه

بنفشه گله...واسه همین وقتی میخوان روغنش رو بگیرن باید توی یه روغن دیگه بخوابوننش...وقتی توی روغن زیتون میخوابوننش به روغن بدست اومده میگن بنفشه پایه زیتون

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

« روغن بنفشه پایه زیتون» یک روغنه دوتا نیستعطار خودش میدونه چیهبنفشه گله...واسه همین وقتی میخوان روغ ...

ممنون عزیزم..

مچکرم که با حوصله توضیح دادید

بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

جای جوش قرمز ؟

بله دقیقا...حفره ها

واقعا تاثیر داره ؟ بعد چند وقت

بنفشه نرم کنندس

زیتون هم باعث رویش گوشت میشه

واسه همین موثره

تا زمانی استفاده کنید که صورت حالت مطلوب گرفت

بنفشه نرم کنندسزیتون هم باعث رویش گوشت میشهواسه همین موثرهتا زمانی استفاده کنید که صورت حالت مطلوب گ ...

برا صورت؟؟؟ صورت پرمو نمیشه آیا؟؟؟

برا کک و مک به و تبخال به ابرو میزنن به ملاج و کلا موها هم خوبه تو ناف هم میریزن خشکی پوست رو برطرف میکنه 

بنفشه نرم کنندسزیتون هم باعث رویش گوشت میشهواسه همین موثرهتا زمانی استفاده کنید که صورت حالت مطلوب گ ...

برا صورت؟؟؟ صورت پرمو نمیشه آیا؟؟؟

برا کک و مک به و تبخال به ابرو میزنن به ملاج و کلا موها هم خوبه تو ناف هم میریزن خشکی پوست رو برطرف میکنه 

برا صورت؟؟؟ صورت پرمو نمیشه آیا؟؟؟برا کک و مک به و تبخال به ابرو میزنن به ملاج و کلا موها هم خوبه تو ...

والا این که صورت پر مو میشه یا نه رو نمیدونم

فکر میکنم روغن بنفشه‌ای که داره مانع بشه..یا حدااقل کندش کنه

والا این که صورت پر مو میشه یا نه رو نمیدونمفکر میکنم روغن بنفشه‌ای که داره مانع بشه..یا حدااقل کندش ...

اخه تو دستورات طب اسلامی روغن بنفشه زیتونی برا رشد ابرو و موها خوبه براهمین احتمالا صورت روهم پرمو کنه

اخه تو دستورات طب اسلامی روغن بنفشه زیتونی برا رشد ابرو و موها خوبه براهمین احتمالا صورت روهم پرمو ک ...

بله اطلاع دارم

چی بگم...شاید

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز