a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1793 عنوان رفع جای جوش🔥🌝 146 بازدید | 13 پست هر شب روغن بنفشه پایه زیتون بزنید به صورتراههای مکمل دیگه هم داره که لازم نیست...اونا حوصله میخوان...همین یکی خوب و کافیهاین برای جای جوش خوبه نه جوش هاااا توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود. 1404/03/16 | 10:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 10196 پایه زیتون چیه؟روغنه بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1793 پایه زیتون چیه؟روغنه « روغن بنفشه پایه زیتون» یک روغنه دوتا نیستعطار خودش میدونه چیهبنفشه گله...واسه همین وقتی میخوان روغنش رو بگیرن باید توی یه روغن دیگه بخوابوننش...وقتی توی روغن زیتون میخوابوننش به روغن بدست اومده میگن بنفشه پایه زیتون توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 10196 « روغن بنفشه پایه زیتون» یک روغنه دوتا نیستعطار خودش میدونه چیهبنفشه گله...واسه همین وقتی میخوان روغ ... ممنون عزیزم..مچکرم که با حوصله توضیح دادید بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1793 جای جوش قرمز ؟ بله دقیقا...حفره ها توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1793 واقعا تاثیر داره ؟ بعد چند وقت بنفشه نرم کنندسزیتون هم باعث رویش گوشت میشهواسه همین موثرهتا زمانی استفاده کنید که صورت حالت مطلوب گرفت توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
mintaru عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 352 بنفشه نرم کنندسزیتون هم باعث رویش گوشت میشهواسه همین موثرهتا زمانی استفاده کنید که صورت حالت مطلوب گ ... سپاسگزارم
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 10401 بنفشه نرم کنندسزیتون هم باعث رویش گوشت میشهواسه همین موثرهتا زمانی استفاده کنید که صورت حالت مطلوب گ ... برا صورت؟؟؟ صورت پرمو نمیشه آیا؟؟؟برا کک و مک به و تبخال به ابرو میزنن به ملاج و کلا موها هم خوبه تو ناف هم میریزن خشکی پوست رو برطرف میکنه
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 10401 بنفشه نرم کنندسزیتون هم باعث رویش گوشت میشهواسه همین موثرهتا زمانی استفاده کنید که صورت حالت مطلوب گ ... برا صورت؟؟؟ صورت پرمو نمیشه آیا؟؟؟برا کک و مک به و تبخال به ابرو میزنن به ملاج و کلا موها هم خوبه تو ناف هم میریزن خشکی پوست رو برطرف میکنه
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1793 برا صورت؟؟؟ صورت پرمو نمیشه آیا؟؟؟برا کک و مک به و تبخال به ابرو میزنن به ملاج و کلا موها هم خوبه تو ... والا این که صورت پر مو میشه یا نه رو نمیدونمفکر میکنم روغن بنفشهای که داره مانع بشه..یا حدااقل کندش کنه توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 10401 والا این که صورت پر مو میشه یا نه رو نمیدونمفکر میکنم روغن بنفشهای که داره مانع بشه..یا حدااقل کندش ... اخه تو دستورات طب اسلامی روغن بنفشه زیتونی برا رشد ابرو و موها خوبه براهمین احتمالا صورت روهم پرمو کنه
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1793 اخه تو دستورات طب اسلامی روغن بنفشه زیتونی برا رشد ابرو و موها خوبه براهمین احتمالا صورت روهم پرمو ک ... بله اطلاع دارمچی بگم...شاید توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.