2777
2789
عنوان

شراب صدساله

344 بازدید | 12 پست

عشق...!

یک شیشه انگور کنار افتاده ست،،!

که اگر کهنه شود،

مست ترت خواهد کرد...

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شراب ده ساله خرابتم امشو

منم خرابشم 

امروز بعدازظهر شراب زدیم تا بی نهایت  مست کردم ولی گناه نکردم همین خوبه

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

البته تا زمانی که طرف خیانت نکنه

وقتی پای احترام وسط باشه خیانت معنی نداره

الوتهام2 رو پیدا کردی بلاخره؟

خودکشی کرده

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

خودکشی کرده

آره فهمیدم چه بده، خیر نبینه باعث و بانیش

چه همشعری های خوبی دارید

پریروز این گل ممد نگهبان ساختمون افغانی هست گوشیش افتاد داغون شد 

تو دیوار چرخیدم یکی براش بگیرم از مزدش کم کنیم اون مارک کمیاب بود اینجا پیدا نکردم خلاصه ساری یکی پیدا کردم زنگ زدم خیلی هم تخفیف داد قرار شد با پیشتاز بفرسته

نمیدونم چرا ولی گفتم دیگه

آره فهمیدم چه بده، خیر نبینه باعث و بانیشچه همشعری های خوبی داریدپریروز این گل ممد نگهبان ساختمون اف ...

ممنون ولی من ساروی نیستم

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ممنون ولی من ساروی نیستم

باشه فکر کردم اهل ساری هستی 

چرا جواب سوالمو نمیدی پرسیدم نقش باز کردن بابت چی

ممنون ولی من ساروی نیستم

بیخیال ولش حالا که نمیخوای بگی نگو

من فقط کنجکاو شدم و میخواستم دلیلشو بدونم چرا باید نقش بازی کنم ولی حالا ولش دیگه