2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بچه بخابه.یا اروم باشه.خلاصه سر و صدا هیچی نباید باشه.بچم کوچیک بود تو بغلم خابوندمش

مرسی .من دخترم ۳ماه و ۲۲ روزه اس به صداهای بلند واکنش نشان میده مثلا تو اوج گریه با صدای سشوار اروم میشه با صدای جغجغه اروم میشه وقتی باهاش حرف میزنیم اونم از خودش صدا در میاره  بنظرتون مشکلی داره خدای نکرده

تو بیمارستان گفتن مایه داخل گوش داره که تا یکماهگی بر طرف میشه .اما هر بار بردم گفتن که ماه بعد بیار تااینکه هفته پیش بردم و تست اول رو انجام دادن و گفتن باید ABRانجام بشه  تو رو خدا دارم سکته میکنم یعنی زبونم لال مشکلی داره بچم

سلام. تست شنوایی اولیه که انجام  میشه oae غربالگری است. شما می تونین تست oae تشخیصی بدین و اگر نیاز بود تست abr انجام بشه ولی جای نگرانی نیست با توجه به عکس العمل هایی که از کودکتان مشاهده میکنین.

سلام عزیزم، ميدونم اين تایپیک قديميه ولی ميخواستم نتیجه abr بدونم،ا دختر منم وضعیت بچه شمارو داشت،تا سه ماهگی مایع پشت پرده، بعد abr گرفت گفت خوبه مشکلش بخاطر مایع گوششه،گفت دارو بخوره شش ماهگی بیارینش خلاصه خیالمونو راحت کرد ما هم وقتی دیدیم به صدا واکنش داره، مثلا صدا جغجغه دست زدن و خیلی صداهای متوسط رو میشنید، اما 18 ماهگی خودم حدس زدم که خوب نمیشنوه و بردمش شنوایی سنجی که متوجه شدیم دختر قشنگم کم شنواست و بعدش سمعک و کلاسای توانبخشی 😢 دختر شما فک کنم شیش ماه از دختر من کوچیکتره، ميخواستم نتیجه abr بدونم و بهتون بگم به هر دکتری اعتماد نکنین، البته انشاءالله که بچه تون مشکلی نداشته و الان خوب خوبه 

هو القادر 
سلام عزیزم، ميدونم اين تایپیک قديميه ولی ميخواستم نتیجه abr بدونم،ا دختر منم وضعیت بچه شمارو داشت،تا ...

سلام.اکه هنوز تو سایت هستین ممنون میشم جواب بدین.دخترتونو کجا بردین شنوایی سنحی؟همون ABR رو انجام دادین متوجه شدین کم شنواست؟یا تست دیگه ای؟من پسرم چهار ماهه هست.گوش سمت چپش به oae  جواب نداد سه ماهگی و چهاچل و پنج روزیگیش اما بدو تولد خوب بود.چند روز پیش بردیم ARB گفتن خوبه ولی طاهرا طبق نوشته شما به ARB نمیشه اعتماد کرد ولی من هنوز دلم شور میزنه.میگم اگه مشکلی نیست چرا گوشش به oae جواب نمیده