2777
2789
عنوان

عوارض وحشتناک قرص داکسی ساکلبن

110 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها ...من قبلاً معده درد داشتم ولی رفتم دکتر و معده دردم حدودا 4.5ساله خوب شده بود و ب ندرت دارد می‌گرفت اگر پرخوری میکردم بعد رفتم دکتر پوست که خدا ازش نگذره برداشت برای من 30تا داکسی ساکلبن نوشته الان ب حدی معده درد دارم که نگو و گلاب ب روتون انقد بالا میارم که فکر کردم باردارم دیدم نه 

اومدم بگم نخورید این قرص اشغال برای پوست صورتتون از هر کی پرسیدم گفت که این قرص معده دردهای وحشتناک میاره 

باید با یک لیوان پر آب بخوری و تا نیم ساعت بعدش دراز نکشی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داکسی سایکلین که فقط برای پوست نیست گاهی مجبوری استفاده کنی.مثل من که دارم برای بعد هیستروسکوپی که شدم استفاده میکنم تا رحمم عفونت نکنه.

اما منم نمیتونم با معده خالی تحملش کنم نیم ساعت بعد غذا و با ی لیوان پرآب میخورم. بعد مصرفشم نباید حدود ی ساعت دراز بکشی چون به معده اسیب میزنه .

من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...

داکسی سایکلین که فقط برای پوست نیست گاهی مجبوری استفاده کنی.مثل من که دارم برای بعد هیستروسکوپی که ش ...

بدبختی من تو دوران رژیم هستم و عملا هیچی نمی‌خورم که ته دلمو بگیره ولی نوشتم برای اونایی که قبلاً معده درد داشتن به حال و روز من نیفتن واقعا ...من دیشب ساعت 3صبح از معده درد و حالت تهوع بیدار شدم 

بدبختی من تو دوران رژیم هستم و عملا هیچی نمی‌خورم که ته دلمو بگیره ولی نوشتم برای اونایی که قبلاً مع ...

کاری خوبی کردی اطلاع رسانی کردم گلم

اینجوری کسایی که مجبورن مصرف کنن با احتیاط مصرف میکنن .اره با معده خالی که مصرف کنی. درجا معده درد میگره

من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...