2777
2789
عنوان

جوجه ی منو

253 بازدید | 17 پست

فک میکنه مامانشم😂میاد نزدیکم میخوابه

عکسشو میذارم نینیار تایید کن

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. از گربه و سگ نگه داشتن خیلی بهتره.

طفلکی ظاهرا اصلا دوس ندارن تنها باشن میان پیش انسان 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

ای ننههه جوجووو🥺😂

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

سلام. از گربه و سگ نگه داشتن خیلی بهتره.طفلکی ظاهرا اصلا دوس ندارن تنها باشن میان پیش انسان

آره☹️این جوجه تنها نیست مادر داره ولی به خاطر یه دلیلی چندروز مهمون ماس بعد میره پیش مامانش

امیدوارم بعد چندروز قبول کنتش دوباره

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

مامان جوجه براش اسم گزاشتی ؟

آره😄😄pepper معنیش میشه فلفل

صبح پا شدم دیدم از جاش در اومده و پریده روی بالش

حالا شما که بزرگی میتونی براش مادری کنی ولی خیلیا میخرن برای سرگرمیه بچه هاشون اینقدر جوجه ی زبون بسته را دستمالی میکنن که میمیره

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

مامان جوجههههه🥺😍

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

آره😄😄pepper معنیش میشه فلفلصبح پا شدم دیدم از جاش در اومده و پریده روی بالش

اره منم جوجو رو میزاشتم تو سبد بلند یکم بزرگ شده بود هر صبح از تو سبد می‌پرید بیرون و میومد پاهامونو نوک میزد بیدارمون کنه 

یادش بخیر این حرف ۲۵ سال پیشه 

من عاشق جوجه ام همیشه تابستون جوجه میخریدم