2777
2789
عنوان

دلم می‌خواد فقط بخوابم و بلند نشم

253 بازدید | 24 پست

گند زدم من یه بی عرضم دیگه هیچ امیدی ندارم به هیچی این دومین باریه که کنکور دادم و گند زدم خانوادم خیلی حمایتم میکنن با این که این همه گند زدم همش میخوان حالم رو بهتر کنن چقدر من باعث شرمندگیشونم 

نمیتونم تو چشمای بابام نگاه کنم هر چند ساعت میاد بغلم میکنه میگه چیزی نیست اگه میخوای سال دیگه بخون فقط به خودت فشار نیار چقدر من بی عرضم عرضه هیچی رو ندارم

کنکور حتی ارزش نداره اینقدر به خودت استرس ناراحتی میدی

خودتو جمع و جور کن برای بار سوم بده به قول معروف تا سه نشه بازی نشه 

تو همین سایت یکی بعد از ۷ سال کنکور قبول شد

خودتو نباز بلند شو جمع و جور کن خودتو تو دختر قویی هستی

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی خیال بابا 

خداروشکر همچنین خانواده خوبی داری

کم نیار موفق میشی حتما

داستان زندگغادمای موفق رو بخون همه‌شون بارهاااا شکست خوردن و همین شکیتا موفقیت ساخت براشون

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

وا عزیزم خوبی؟  خدا نکنه

فقط بخاطر یه کنکور این حرفارو میگی؟  چه ارزشی داره؟  کاریه که شده تو همه تلاشتو کردی اگه تلاش نمیکردی شرمنده بودی عزیزم. زندگی کوتاهه لذت ببر غصه این چیزارو نخور. نهایتا یکبار دیگه کنکور میدی موفق نشدی میری یه حرفه یاد میگیری فداتشم. حق ما ازین دنیا چیه؟  اومدیم یه مدت کوتاه زندگی کنیم و بریم نه اینکه همش غصه بخوریم تو رو خدا الکی خودتو سر زنش نکن 

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

راست میگ ب خودت فشار نیار استرس و اضطراب ادم ب فنا میده درست میشه با یکم بیشتر تلاش و امید ب اینده

ممنون ❤️

من خیلی وقته به فنا رفتم هم از لحاظ جسمی و هم روحی داغونم 

انقدر تلاش کردم انقدر استمرار داشتم اما آخر نتیجش شده این تراز داغونم

بی خیال بابا خداروشکر همچنین خانواده خوبی داریکم نیار موفق میشی حتماداستان زندگغادمای موفق رو بخون ه ...

خانوادم فوق‌العاده هستن برا همین احساس بی ارزشی و بی عرضگی میکنم که ناامیدشون کردم مامانم خیلی بهم امیدوار بود میکنم

عزیزمم اینجوری نگو راجع به خودت🥲

حتی رباتم با اینهمه فشار تحصیلی کم میاره 

مگه عرضه داشتن به قبول شدن یا نشدن کنکوره

همینکه تلاش کردی یعنی عرضه ش رو داشتی

عرضه ی تلاش کردن برای هدفت

پس‌ اینجوری نگو

الانم این افکار و ناراحتی طبیعیه اما نه در حدی که خودتو عذاب بدی

یکم به روانت استراحت بده ریلکس کن 

از اونهمه فشار خارج شو ذهنتو آزاد کن

حق با باباتهه اگه حس میکنی راه تو اینه و خیلی میخوای بهش برسی یه بار دیگه م تلاش کن 

اما اگه دیگه نمیخوای نمیتونی یا هرچیز دیگه بهش فکرنکن 

یه راهی بوده که امتحانش کردی دیگه مثل خیلی راه های دیگه که تو زندگی بهش برمیخوریم

دنیا که به آخر نرسیده خانومی🫂💙

پدر و مادر به این خوبی داری 

‌کنکورم قبول نشی 

مطمئن باش خودشون خوشبختت میکنن 

الکی حرص نخور

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

حالم اصلا خوب نیست از وقتی نتایج رو دیدم دو سه باری چشام سیاهی رفته و حالت سرگیجه دارم وقتی استرس دارم معدم میسوزه به خانوادم نمیتونم بگم نمیخوام بیشتر از این ناراحتشون کنم نمیتونم غذا بخورم نمیتونم بخوابم احساس میکنم مردم دیگه اصلا زنده نیستم