2777
2789
افرین به خودت بیا کوون اقش مث این سنگ سفت تو خیابونا زیاده(من اگر طبیب بودم سر خود دوا مینمودم) من خ ...

من از اون عشقا میخواستم که تا ابد موندگاره و تا اخر عمر کنار هم باشیم و کنار هم دیگه رشد کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از اون عشقا میخواستم که تا ابد موندگاره و تا اخر عمر کنار هم باشیم و کنار هم دیگه رشد کنیم

می تو اسن دنیا قانونش همینه هرچی میخوای نمیشه 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

می تو اسن دنیا قانونش همینه هرچی میخوای نمیشه

ولی من با همه چیش ساختم و هیچوقت اجازه ندادم یه قرون از خرجم با اون باشه چون میدونستم اون از صفر شروع کرده ولی من وضع خانوادم خوب بود ولی حتی یه بارم راجع به اختلاف طبقاتیمون حرف نزدم

ولی من با همه چیش ساختم و هیچوقت اجازه ندادم یه قرون از خرجم با اون باشه چون میدونستم اون از صفر شرو ...

ااک تو سر میمونش برینننن کثافط 

ااک تو سر میمونش برینننن کثافط

اصلن ظاهری هم تایپم نبود ولی من خودشو دوست داشتم ولی اون همیشه میگفت یه وقت اجازه ندی چاق شیی همیشه همینطوری بمون ،موهاتو فلان نکنی،ناخوناتو فلان نکنی

اصلن ظاهری هم تایپم نبود ولی من خودشو دوست داشتم ولی اون همیشه میگفت یه وقت اجازه ندی چاق شیی همیشه ...

😒😒😒😒ببخشیدا تقصیر خودته نریدی بهش مرتیکه ی میمونو 

اینو خیلیا قبلن بهم گفتن ولی من گفتم نهه به ذات ادمه این اینکارو با من نمیکنه

دیدیییی اونا از نجربع میگفتن از این منجلاب خودتو بکش بیزون به خدا اگه به ی سنگ عشق میدادی الان از توش درخت رشد میکرد سایه میکرد برات 

بد جور گند زد تو اعتمادم😅

تنها خوبی ک میتونک در حقت کنم اینکه بگم بیا بیرون پنج سال با طرف بودم پنج ساااااالللل ولی کات کردمو زنده موندم توهم زندع میمونی