2777
2789
همیشه باهام صادق بوده ولی الان نمیدونم چی شده

توی دوره زمونه ای ک حتی مرد متاهل خیانت میکنه میخوای ی پسر مجرد خیانت نکنه؟؟؟ 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

عشقم کات کن!!! تورو گذاشته تو اب نمک

من همیشه با اخلاقای بدش کنار اومدم اخلاقایی که هیچکس تحمل نمیکنه و همیشه ازش تعریف و تمجید میکنم هروقت نازاحت میشه حتی اگه بدونم مقصر من نیستم بازم از دلش در میارم ولی وقتی من ناراحت میشم میگه ناراحت شو تو الکی ناراحت شدی و هیچوقت از دلم در نمیاره😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی دوره زمونه ای ک حتی مرد متاهل خیانت میکنه میخوای ی پسر مجرد خیانت نکنه؟؟؟

همیشه میگفت خط قرمزم خیانته 😅و به شدت حساس بود حتی نمیزاشت پشه ی نر دورم پر بزنه

من همیشه با اخلاقای بدش کنار اومدم اخلاقایی که هیچکس تحمل نمیکنه و همیشه ازش تعریف و تمجید میکنم هرو ...

دیگه چجوری بهت بگه دوست نداره دختر قشنگم 

لیاقت  این نیست اون بیرون پر از  پسرای جنتلمنیع ک بلده با تو چجور رفتار کنه خودتو حیف نکن 

همیشه میگفت خط قرمزم خیانته 😅و به شدت حساس بود حتی نمیزاشت پشه ی نر دورم پر بزنه

تجربه ثابت کردع اینا از همه برنامه کن ترن 

تجربه ثابت کردع اینا از همه برنامه کن ترن

تاسف میخورم واسه خودم که من همیشه کسیم که به بقیه مشاوره میدم ولی الان که نوبت خودمه انگار مغزم قفل شده و چشمام کور و گوشام کر

تاسف میخورم واسه خودم که من همیشه کسیم که به بقیه مشاوره میدم ولی الان که نوبت خودمه انگار مغزم قفل ...

میفهممم چی میگی درکت میکنم ولی من دارم تلخ ترین حرفارو بهت میگم ک سر عقل بیا

میفهممم چی میگی درکت میکنم ولی من دارم تلخ ترین حرفارو بهت میگم ک سر عقل بیا

ولی اخه منی که صدمو واسش گذاشتم چطور تونست بهم خیانت کنه😅اونم وقتی که این اولین رابطم بوده ولی اون هزار تا رابطه قبل از من داشته

ولی اخه منی که صدمو واسش گذاشتم چطور تونست بهم خیانت کنه😅اونم وقتی که این اولین رابطم بوده ولی اون ...

چون چشاشون از سیری شدن نیست چون ذاتشون کثیفه 

شایدم مواد میکشه 

[QUOTE=384600259]چون چشاشون از سیری شدن نیست چون ذاتشون کثیفه  شایدم مواد میکشه [/QUOT اکثر رفتارایی که اون داره همیشه خط قرمزای من بودن ولی من چشامو رو همش بستم

نمیمونم دیگه،خداروشکر هنوز عقلم اونقدری میرسه که خودمو تحمیل نکنم😅😂

افرین به خودت بیا کوون اقش مث این سنگ سفت تو خیابونا زیاده(من اگر طبیب بودم سر خود دوا مینمودم) 

من خودم از تو بدترم بع خدا