2777
2789

اگ خونه بابات خوش نمیگذره بهت 

خوابگا عالیه 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمیتونستم یه دقیقه هم تو خوابگاه بمونم بشدت بچه ها بی نظم ن و تو میتونی هر روز با اینا کل کل کنی طرف غذا خورده دیگه جمع نمیکنه اینقدر میمونه تا خشک بشه بعد من بشدت بدم میومد اصلا نتونستم بمونم

اگه پول داری برو خونه بگیر با یه نفر مطمئن میگن الان وضع بد شده تو خوابگاه گل و شیشه و اینا استفاده ...

بحث پول رو بزاریم کنار خونه بدتر نیس؟
اخه ادم مطمئن پیدا نمیشه
اونجا نظارت داره نداره؟

به سختی هاش می ارزه ؟

اره

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

اگه پول داری برو خونه بگیر با یه نفر مطمئن میگن الان وضع بد شده تو خوابگاه گل و شیشه و اینا استفاده ...

اره راس میگه 

میدیدم بچهایی ک مست میکنن مواد میزنن و ..

بحث پول رو بزاریم کنار خونه بدتر نیس؟اخه ادم مطمئن پیدا نمیشه اونجا نظارت داره نداره؟

ببین من اینی که شنیدم نمیدونم خوابگاه دولتی بوده یا خصوصی اگه دانشگاهت خوبه برو

یک عدد چپی 

هشت سال پیش که من دانشجو بودم از این خبرا نبود مشهد

اون هشت سال پیش بود