جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیتونستم یه دقیقه هم تو خوابگاه بمونم بشدت بچه ها بی نظم ن و تو میتونی هر روز با اینا کل کل کنی طرف غذا خورده دیگه جمع نمیکنه اینقدر میمونه تا خشک بشه بعد من بشدت بدم میومد اصلا نتونستم بمونم
جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم
اگه پول داری برو خونه بگیر با یه نفر مطمئن میگن الان وضع بد شده تو خوابگاه گل و شیشه و اینا استفاده ...
اره راس میگه
میدیدم بچهایی ک مست میکنن مواد میزنن و ..
هشت سال پیش که من دانشجو بودم از این خبرا نبود مشهد
اون هشت سال پیش بود