2777
2789
عنوان

ت ج ا و ز💔

302 بازدید | 14 پست

یه بار ۱۵ سالم بود یه ماشین وایساد ازم آدرس بپرسه دیدم آ ل ت .... نشونم داد و حرف خیلی زشتی زد 

منم فوری فرار کردم 

خیلی ترسیدم و گریه کردم 

با وجود اینکه ۵ ۶ سال از اون قضیه میگذره هنوز ترس تو وجودمه💔

وای به حال اون طفل معصومایی که واقعا آسیب جسمی دیدن...

آخه هدف این نکبتا از این کارا چیه!!!؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یبار ۱۲ سالم بود یکی گفت آدرس خونه نمیدونم کی کجاس من گفتم نمیدونم آخرش بهم گفت قربون ... تپلت بشم خدا لعنتش کنه هیچ از یادم نمیره سنگو برداشتم بش پرت کنم با ماشین فرار کرد

دقیقا یسری این اتفاق برام افتاد طرف آدرس خیاطیو میخاست ازم و اونجاسو نشون داد و گفت نترس تو مثل خواهرمی با این تفاوت که من ۹ ۱۰ ساله بودم و فرار کردم 

از اینجا میگم الهی الان رو زمین نباشی 

دقیقا یسری این اتفاق برام افتاد طرف آدرس خیاطیو میخاست ازم و اونجاسو نشون داد و گفت نترس تو مثل خواه ...

منم همیشه میگم الهی اگه زنده ای خیر نبینی اگه هم مرده ای تف به قبرت من نمیبخشم من فقط ۱۲ سالم بود

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

چندین سال پیش سوار یه ماشین شدم ...تازه چادرم  داشتم ...یارو با خودش ور میرفت عین سگ ترسیده بودم وسطای راه که هنوز تو خیابون اصلی بودیم نزدیک یه ماشین پلیس که وایساده بود گفتم پیاده میشم اونم وایساد اومدم پایین ....خیلی وقته از ش میگذره ولی هیچ وقت ترسش یادم نمیره

منم همیشه میگم الهی اگه زنده ای خیر نبینی اگه هم مرده ای تف به قبرت من نمیبخشم من فقط ۱۲ سالم بود

بی خانواده ها یمدت خیلی زیاد سوده بودنننننن و خوشم سمت دختر بچه ها میرفتن الهی به زمین گرم بخورن کثیفای دی آن ای نامعلوم