2777
2789
عنوان

کیدرامرها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 47 پست
منشی کیم چشه بعضی سریالهای ژائو لوسی هم قشنگیه ( چینی هست اما خیلی بازیگر عالی هست ) Love next doorی ...

هاااا هیدن لاو رو خیلی شنیدم

در همسایگی عشق رو خیلیا بدشون میاد ازش 😐

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

۲۳ تا کمه خواهر😂😐؟

من یه سالو نیمه میبینم کمتر تو دیدم ۱۰ تا دیدم کلا🫠

دبیرستان مخفی خیلی دوسش داشتم 

وای گابلینم که داری میبینی خیلییی خوبهههه

مشکلی نیست خوب نباشی 

قاضی جهنمی امشب تموم کردم

هندوانه چشمک زن

وقتی تلفن زنگ میزند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا گروه مطالعه شادی ما همه مرده ایم شیطان من ویرانگر در حال خدمت گذاری به شماست دوز روازنه افتاب ب ...

وای وای big mouth هیجان خالص بود

از لیستت همین بیگ‌ ماوث و اسکوییدگیم و بازی مرگ رو دیدم

سریالایی که من دیدم

Blind

A killer paradox

Mouse

Beyond evil

Flower of evil

Big mouth

Nevertheless

Mr plankton

Moon lovers

Vigilante

Melo movie

Lovestruck in the city

Strangers from hell

Vagabond

Queen of tears

Bloodhounds

Squid game

When life gives you tangerines

The glory

Death's game

The 8 show

The divorce insurance

Doubt

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

وای وای big mouth هیجان خالص بوداز لیستت همین بیگ‌ ماوث و اسکوییدگیم و بازی مرگ رو دیدمسریالایی که م ...

واییی اقای پلانکتون عالی بود 

پنت هاوس خیلییی قشنگه اونم خیلی هیجانش بالاس 3 تا فصله حتما ببینش 

۲۳ تا کمه خواهر😂😐؟من یه سالو نیمه میبینم کمتر تو دیدم ۱۰ تا دیدم کلا🫠دبیرستان مخفی خیلی دوسش داشت ...

با توجه به سریالایی که ندیدمشون، اینایی که دیدم خیلی کم به حساب میان 😂

اینایی که تو دیدی رو من ندیدم ولی همه‌شون هستن تو واچ لیستم

هاااا هیدن لاو رو خیلی شنیدمدر همسایگی عشق رو خیلیا بدشون میاد ازش 😐

Hidden love  ( نقش اصلی زنش ژائو لوسی هست ). بر اساس یک مانهوا هست 

بعد زندگی برادرش هم یک مانهوا دیگه داره اسمش عشق ابدی هست که خیلییییی اونم قشنگه . 

Love next door بازیگر مردش خیلییی قشنگ بازی میکرد 

منو ابحیم که برای مامانمون هم داریم میگذاریمش چون قشنگ بود

غالبا یک موضوع رو همه دوست ندارند

دارم دوباره می‌بینمش با مامانم اگه دوست نداشتمش میام میگم آخه زیاد ازش یادم نمیاد 

فقط حس خوب و بد از سریالا یادم میمونه  

واییی اقای پلانکتون عالی بود پنت هاوس خیلییی قشنگه اونم خیلی هیجانش بالاس 3 تا فصله حتما ببینش

مستر پلانکتون اصلا یه سر و گردن بالاتر از بقیه کیدراماها بود

آره آره اونم قراره ببینم

یعنی کیمیای روح و هونگ رانگ عزیز رو دیدی؟آقای ملکه رو به زودی می‌بینم بعد از گابلینآهاااان شنیدم دون ...

کیمیای روح ۱ و ۲ رو آره

هونگ رانگ رو نه عزیزم

ژانرش چیه؟

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

کیمیای روح ۱ و ۲ رو آرههونگ رانگ رو نه عزیزمژانرش چیه؟

تاریخی عاشقانه

بازیگرش هم همون لی جه ووکه

آقای پلانکتونپنت هاوسگلوریقهرمان ضعیف کلاسوینچنزوموشهفت فراری

وای مستر پلانکتون ای خداااا

حتی شبدر چهاربرگ هم افاقه نکرد :)

موش موش موش وای

اینقدر سر ابن سریال گریه کردم که چشمه اشکم خشک شد

گلوری

پارک سونگهون عزیزم خیلی ددی بود اینجا :))

وای مستر پلانکتون ای خدااااحتی شبدر چهاربرگ هم افاقه نکرد :)موش موش موش وایاینقدر سر ابن سریال گریه ...

الان که دقت میکنم سلیقم صافت نیست عاشق ردفلگام کلا

سونگهون و دوهوان و اون یارو تو موش اسمشو یادم رفت(اثرات بی نتی) کلا همه از دم ردفلگگ😭

الان که دقت میکنم سلیقم صافت نیست عاشق ردفلگام کلاسونگهون و دوهوان و اون یارو تو موش اسمشو یادم رفت( ...

سونگهون تو گلوری اسمش جون جه جون بود، من بهش میگفتم جون جه جونِ پاکدامن 😂

وو دو هوان تو مستر پلانکتون که ردفلگ نبود. بود؟

اون یارو تو موش منظورت جونگ بارومه؟ پسر مظلومم :(