2777
2789
عنوان

دوستان عزیز شیرازی لطفا بیاین🙌🏻

363 بازدید | 15 پست

ما میخوایم یه خونه تفریحی تو شیراز بخریم چون خودمون جنوب استان فارس هستیم و میخوایم یه جای خوش آب و هوا تر باشه که تابستون ها رفت و آمد کنیم 

اما بودجمون در حد ۲ونیم هست و هرچی تو دیوار گشتم با این پول فقط تو منطقه کوشک میدان میشد خونه گرفت یا آپارتمان های قدیمی ساخت تو سراج، و یا تو شهر صدرا

به نظرتون کدومش برامون بهتره؟

صدرا چون از شیراز دوره من ترجیحم این بود که تو خود شیراز باشه اما کوشک میدان هم انگار محله ناجوریه 

میشه اگه شیراز میشینید راهنماییم کنید لطفا؟🙏🏻

تو کرونی میانرود شهرک یاس اینا زیاده 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو گلکو 

مسلم اینا هم دیدم

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

جای به درد بخوری هست کرونی؟ خونه هاش انگار اکثرشون قولنامه ای هستن

نه کی گفته سند دارن 

ما چنتا آشنا اونجا خریدن 

اونجا خیلی بهتره 

کوشک میدون اتفاقا خیلی خوبِ،اصلا ناجور نیس،هیچوقت نمیشه کوشک میدون رو با کرونی و شاهپور جان و کیان ا ...

والا موندم چیکار کنم😿😿 اکثریت گفتن کوشک میدون پایین شهره و افغان نشینه و محل خلاف و این چیزاست!

از طرفی کر‌ونی و شاپورجان هم دیگه خارج از شیراز محسوب میشن