2777
2789
عنوان

اسپاسم گردن

309 بازدید | 29 پست

گردنم اسپاسم داره شدید خیلی درد میگیره مخصوصا وقتایی که استراحتم کمه .بعد موقعی که عصبی میشه بیشتر میشه 

چیکار کنم

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

دیسک گردن

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو دکترواسه من قرص شل کننده عضله نوشته ولی خب موقتههرموقع بذارمش کنار گردن درد با همون شدت برم ...

میشه اسمشو بگی عزیزم

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
حتما برو دکترواسه من قرص شل کننده عضله نوشته ولی خب موقتههرموقع بذارمش کنار گردن درد با همون شدت برم ...

چند سالته شما

دیسک گردن

چرا اینو میگی من میگم اسپاسم 

آدمو میترسونی

میشه اسمشو بگی عزیزم

تیزانوور

خواب آور هم هست شبها قبل خواب باید مصرف بشه

قرص رو هم چهار قسمت میکنم و یه قسمت رو میخورم

مصرف کاملش خطر داره

خواهشا دکتر هم برو 

خدایی نکرده مشکل خاصی ایجاد نکنه

من دیسک گردن دارم و زندگی زهرمارم شده

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

چرا اینو میگی من میگم اسپاسم آدمو میترسونی

ام ار آی گرفتی

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

تیزانوورخواب آور هم هست شبها قبل خواب باید مصرف بشهقرص رو هم چهار قسمت میکنم و یه قسمت رو میخورممصرف ...

آخ آخ مثل من اینقدر درد دارم بعضی اوقات که میگم صبح از خواب بیدار نشم .چون دیسک کمرمم زده بیرون 

بدبختم ها 

شما دردگردنتون به کجاها میزنه 

تیزانوورخواب آور هم هست شبها قبل خواب باید مصرف بشهقرص رو هم چهار قسمت میکنم و یه قسمت رو میخورممصرف ...

شما چرا اینجوری شدی

من ۳۶ سالمه یکسال پیش دردام شروع شد بعد یکار سنگین چند روزه یعنی وحشتناک بود

آخ آخ مثل من اینقدر درد دارم بعضی اوقات که میگم صبح از خواب بیدار نشم .چون دیسک کمرمم زده بیرون بدبخ ...

ب کتف ها

خصوصا کتف راست 

گاهی انگشت هام بی حس میشن 

بیشتر اوقات هم خود ستون فقراتم درد میکنه و تیر میکشه 

انگاری که استخونم درحال له شدنه

آره

چی‌یود دیسک ها طبیعی بود؟

شما چرا اینجوری شدیمن ۳۶ سالمه یکسال پیش دردام شروع شد بعد یکار سنگین چند روزه یعنی وحشتناک بود

والا دکتر گفت بخاطر ژنتیک و طرز بد نشستنه

آخه من خیلی قوز میکنم 

چهارتا از مهره هام داغونن