2777
2789

⭕️ ایرانیها انس و خوگرفتن با •••••• ⭕️

●●● پیرو اون تاپیک پربازدید سایت صحبت و گفتگو و دردودلی و توصیه ای هست نمیدونم چراا گزارش زن ها و جارچی های سایت اینارو گزارش نمیزنن و تاپیکشون رو تعطیل نمیکنن و تعلیق نمیشن بخاطر ترویج و گسترش اعمال و رفتار سخیف و غیر انسااانی و ملت غیور ایرانیها متاسفانه واقعا خو و انس گرفتن و عادت کردن و هم نشینی و همدمی و چسبندگی و وابستگی پیدا کردن به مورد سواستفاده احساساتی قرار گرفتن به باازیچه و مضحکه و اسباب بازی و عروسک خیمه شب بازی و یوویوو شدن عادت کردن توی سوشیال مدیا اینترنتی همین نی نی ساایت یا اینستاگرام یا ••• یه کاربری یه استرتری با این موضوع و محتوا و عنوان که اومده نوشته که شوهرم فقیر و بی پول و ندار و بدبخت و آواره و بیچاره هستیم اما من بچه کودک خردسال فسقلی و پوشکی دارم و رفته بودیم خرید کنیم دیدم که بقیه با چه شوهرهایی اومدن خرید کنن توی فروشگاه و مرکز خرید اما دستشون پر بود از اجناس و کالا و محصولات اونوقت ما چند قللم جنس میتونستیم مایحتاجمون رو بخریم و با خودم میگم برم زن دوم اینطور افراد یا هووو بشم بعد یسری تعصبی و گاردی و غیرتی و اجرررمغزز و مگگس مغزز هم اومدن میگن وااییی قضاوت و توهین و فحش اینا نگین و اینا فقط مختص خداست شاید طرف توبه کرد و فلان و بهمان و بیسان اولا که توبه ی گرررگ مررگ هست دوما چرااا از استارتر حمایت و پشتیبانی و بادیگاااردی میکنین ؟؟؟ این عقاید زشت و مستهجن و کثیف و شنیع و مشمئزکننده و تهوع آور عقاید یه آدمیزاد و زامبی و گودزیلاا و هیولاا بی وجدان و بی شرافت و پیسکولوژیکی خودشیفتگی و سادیسمیکی هستش که میخواد برای آسایش و آرامش خودش همه افراد رو قرباانی و فداا کنه دورارجونتون با جررثقیللل و تریللی و بوللدوزر و للودر از روی شوهر و همسر و بچه کودک و خردسال خودش رد میشه اونا رو خرد و خاکشیر و خاکستر لوردیده میکنه تا شخص شخیصش در زندگی اکلیللی و رویایی و پرنسسی اکازیون و لاکچری تیلیاردری تصوراتش جایگذاری کنه و قرار بده با ویرانه کردن و آتیش سوزوندن و کوبیدن زندگی زنان و بانوان دیگه و ازدواج و زناشویی و تشکیل زندگی با شوهر و همسر بقیه زنان و خودش رو با ششصد میلیون تا بهونه و توجیه و سفسطه و مغلطه میاد دفاع میکنه و حکم صادر میکنه اگر زنش اول متوجه و مطلع از اعمال و رفتار کثیف و مستهجن شما نسبت به زناشویی با همسر و شوهرش بشه که با استشهاد و شکوایه و شکایت نامه های متعدد از خدمات قضایی و دادگستری شمااا رو بازدااشتگاهی و پااسگااهی و زندانی تو هوللووفدونی میکنه اومده گودزر رو به شقاایق ربط میده شوهررت اگر پول نداشت و شاغل نبود و بیکار بود و وضعیت و معیشت افتضاح و اسفناکی داشت چطور چشم نداشتی کوورر و نابینا بودی که زنش و همسرش شدی و خواستگاریت اومد و ازدواج کردی ؟؟؟ اگر اینطوره چراا زناشویی و همبستری و عملیااات انجام دادی که با ششصد فنون سامورایی یاکوزایی با فشار و زیر منگنه گذاشتن جنین و نوزاد و بچه دار بشی و زایماان کردی و اون بچه رو الااخون والااخونی کردی و اسیرش کردی و اوره اش کردی و با شوررش و اغتشااشاات و اشوبگرری و خونریزی میخوای زندگی مردم رو چپااوولل کنی بدزدی و به سرقت ببری و بچااپی و بقااپی و ککت هم نمی‌گزه و اصلا برات اهمیتی نداره که بقیه دلشون بشکنه و زندگیشون رو مثل شیطااان جههننممم کتی و قصرر و کاااخ امپراطورری بسازی بی مسئولیتی و بی عرضگی و بیشعوری و بی کاراکتری و بی شخصیتی خودش رو میخواد گردن و دستاویز افراد دیگه کنه و بندازه دنیای وحشتناکی و خطرناکی شده تو این بلل بشوویی و قارااشمیشی و شللم شورباایی خدااااا خودت نجااتمون بده امدادگرمون باش و شرر شیااطین و هیولاا و گودزیلاا هارو از زندگیمون کیلومترها دور کن نذار هیچکسی رو بعضیااا شککنجه و زجرککش و اذیت کنن بخدا الان متوجه میشم چه عاالیه چه انساانی هستش قوانین و مقررات و خدمات قضایی و دادگستری و زندان و پاسگااه و بازداشتگااه و ••• ساخته شد چه هررج و مررجی میشد !!!! اعوذ باالله من الشیطان الرجیممم !!! ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••