2789
عنوان

پیشنهاد کاری

81 بازدید | 4 پست

بچها من و همسرم نامزدیم الان یه پیشنهاد کاری با جفتمون شده توی یه کارخونه ک فاصلش تا محل زندگیمون 60کیلومتره شرایط حقوقیشم حداقل پایه حقوق بعلاوه بیمه و خونه برای اسکان کارمندا میدن اما شهرشو برای زندگی دوست ندارم و از طرفیم تو شهرم با خانوادم تنها زندگی میکردم از اول و بخاطر شرایط کاری پدرم دور بودیم از فامیل ها بخاطر همین هم خیلی وابسته خانوادمم و دیگه دوس ندارم حتی از پدر مادرمم دور شم و یچیز دیگه هم اینکه از شغل الان همسرم راضی نیسیم ولی داریم تو شهر خودمون خونه میسازیم با کمک پدر مادرش میترسم از شهرم برم و خونم رو از دست بدم چون یه برادرشوهر دیگم دارم ولی کوچیکتر و خونه 2واحدس...واقعا گیجم.نمیدونم 2تایی رفت و امد کنیم خوبه یانه

۶۰ کیلو متر ک راهی نیس . من روزی بیشتر از  ۱ ساعت و نیم تو راهم . برو رفت و آمد کنید .اگه نشد یه خونه کوچیک بگیرید وسایل وم ببرید آخر هفته ها و روزای تعطیل بیاید خونه خودتون . البته این بعد آماده شدن خونه ات باشه . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه سازمانی رو.بگیرین یک سری وسایل اولیه بزارین. امارفت و آمد کنین و به بقیه هم بگین زمستانها یا شرایط خاص تو.مهمونسرا ی اونجا میمونیم تا زمانی هم که خونه ساخته نشده عروسی نکنید که خرج دوتا نشین و.خونه باباها باشین

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق