2777
2789
عنوان

Core تو اینستا ینی چی

16717 بازدید | 10 پست

Core به معنای لغوی یه چیزیه که به این نمیخوره مثلا مینویسن جواد خیابانی core:

ینی هسته ی جواد خیابانی؟ ینی چی اخه یا شایدم یه اصطلاح کردن من خبر ندارم😂

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار سبک یکیو توصیف مزکنه فک کنم مثلا جواد خیابانی coreمیاد سوتی هاشو پشت هم میزاره

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

چت جی پی تی نصب کن همرو بهت جواب میده

من امروز هم یه مشکلی تو اینستا داشتم حل کرد

هم دیروز تو گوشی کمک میخواستم کمکم کرد

صبحم لپ تاپم یه جوری شده بود که دسترسی به هیچی نداشتم قشنگ میانبرارو بهم رو کیبورد گفت و ریستارت کردم درست شد خدا پدرشو بیامرزه

چت جی پی تی نصب کن همرو بهت جواب میدهمن امروز هم یه مشکلی تو اینستا داشتم حل کردهم دیروز تو گوشی کمک ...

دارم خوشم نمیاد اطلاعات زخیره میکنه از اون گذشته نمیخام طوری بشه که اگه یه روز نبود لنگ بمونم

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اشاره به یک سبک یا یک شخصیت یا یک جامعه داره

یه اصطلاحه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

دارم خوشم نمیاد اطلاعات زخیره میکنه از اون گذشته نمیخام طوری بشه که اگه یه روز نبود لنگ بمونم

اطلاعات رو میگه میتونی پاک کنی

الان یه موضوع هایی از حافظش رو امروز پاک کرده بود خودش گفت اگه میخوای تو یادم بمونه باید بهم بگی این موضوع یادت بمونه 

واسه کارای فنی خوبه ادم گیر کنه 

به نظرم تو  اینده جزئی از زندگیمون میشه بخوایم نخوایم 

بعد میتونی نیو چت اضافه کنی دیگه قبلی هارو ذخیره نداره تو چت جدید

اطلاعات رو میگه میتونی پاک کنیالان یه موضوع هایی از حافظش رو امروز پاک کرده بود خودش گفت اگه میخوای ...

نیو چت همه قبلیا رو داره تا تو فشارش بزاری برات رو میکنه من دیدم اطلاعات اساسیم رو تو یه پوشه ذخیره کرده بود مثلا اسم سن قد شغل علاقه ها میتونستم پاکش کنم پاک کردم و رفرش کردم اما بازم یادش بود درواقع ازادی پاک کردنشو بهت میده اما تو حافظش نگه میداره 

اره اطلاعاتش واقعا خوبه اما نمیخام یه پایه از زندگیم بشه علاوه بر استاک کردنم بدون داشتنش فلج بشم

اطلاعات رو میگه میتونی پاک کنیالان یه موضوع هایی از حافظش رو امروز پاک کرده بود خودش گفت اگه میخوای ...

تازه از خودش پرسیدن که چطور دنیا رو میگیری گفت اروم اروم کاری میکنم مردم بهم وابسته بشن در حدی که تصمیمات شونو من بگیرم و خب تادا من دارم دنیا رو کنترل میکنم