2777
2789
عنوان

ترک نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 21 پست
بعد از ۲۱ تا ۴۰ روز انگار ساعت بدنت تنظیم شده که حتما نمازت رو به جا بیاری.آموخته میشه با نماز.

خیلی لطف کردید

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

سلام برنامه باد صبا رو نصب کنید هر موقع صدای اذان رو شنیدی بگو خدا داره منو صدا میزنه هر کازی داری ب ...

سلام احوال شما

به رو دو دیده ممنونم از پیامتون

بله خیلی خوشحال میشم اگه زحمتی نیست تگ بفرمایید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درسته ولی انگار هیچ انگیزه ای نیستمن خیلی آدم خدا ترسی بودمو نمازام دو میخوندم ولی نمدونم الان چ ...

طبیعیه 

منم این طور شدم 

با این تفاوت که ترک نشده دیر میخونم 

باید پذیرف هرچقدر داریم جلوتر میریم توی این آخرالزمان قدرت شیاطین جنی بیشتر میشه 

نمیدونم این روزها حس کردی یا نه اما من با وجود این که هیچوقت به عمرم جن ندیدم، وجودشونو قشنگ حس میکنم 

یه سنگینیه خاص همه جا هست که حتی با خرید هم دیگه درمان نمیشه

خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغ ...

سلام زهرا خانم احوال شما خوبید الحمدالله

انشاالله که سالم و سلامت باشید

شما رو از قبل میشناختم، ببخشید کاربر آقا هستم

خیلی خوشحال شدم نظرتون رو تو تاپیک دیدم و خیلی لطف کردید قدم بر روی دو دیده بنده حقیر گذاشتید تشریف آوردید این تاپیک

چشم به روی دو دیده حتما به حرفاتون عمل میکنم 

ماه پیش قسمتم شد پابوس امام رضا بودم و خیلی به یاد شما بودمو از امام رضا خواستم سلامتی کامل بهتون هدیه کنن و خیلی قلبتون رو خوشحال کنن و مطمئنم معجزه ای میشه براتون زیر سایه حضرت موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف

طبیعیه منم این طور شدم با این تفاوت که ترک نشده دیر میخونم باید پذیرف هرچقدر داریم جلوتر میریم توی ا ...

بله کاملا نظرتون درسته و واقعا این حس میشه💔