2777
2789
عنوان

ترک نماز

312 بازدید | 21 پست

میشه بگید چیکار کنیم که نمازامون ترک نشه

من انگار واقعا طلسم شدم و هر موقع حالم بد باشه اصن نمیخونم یعنی هعی میگم ده دیقه دیگه و اینا که حوصله پیدا کنم و بعدش دیگه قضا میشه بعدم میگم قضاشو بخونم دیگه فایده ندارم..🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

فقط غصه میخورم💔

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

منم اینجوری بودم دو سه روز بخون دیگه عادت میشه

با اینکه میخونم دوباره ترک میشه💔

عمیقا حسودیم میشه به کسایی که نمازشون هیچ موقع ترک نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعاشیطان داره جلوتومیگیره وتوبایدهرطورشده بخونی حتی اگه خیلی سختته بایداولویتت باشه حتی اگه حالشونداری به زوربخون بعدچندوقت درست میشه همینکه اذان شدبلندشوبروبخون میفهمم انگاریه نیروی بزرگ جلوتومیگیره خودمم اینجوری بودم

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡بلکه دامادعلی بوده است عمر♡ای که آنان راعدوزانی زکین♡ای بدان خارج شدی ازراه دین♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

باید جزو اولویت هات بزاری که ترک نشه حالت بد بود دیرتر بخون، ولی نزار قضا شه، نزار ترک شه

بله درسته ولی انگار هیچ انگیزه ای نیست

من خیلی آدم خدا ترسی بودمو نمازام دو میخوندم ولی نمدونم الان چه مرگم شده🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

خدا رو شکر که حواست هست و دنبال این هستی که نمازت رو درست کنی..خدا خیلی دوستت داره...

۲۱ روز یا ۴۰ روز سعی کن اصلا نماز رو ترک نکنی و اول وقت بخونی ...اول وقتش مهمه...سعی کن دائم الوضو باشی که اگر جایی فضا برای وضو مهیا نبود و اذان داد سریع بتونی نمازت رو بخونی.حتما نماز صبح رو هم مراقبت کن به اول وقت...

..به این فکر کن با نماز خیر و دنیا و آخرتت رو مهیا می‌کنی یعنی خودت دوست نداری رزق مادی و معنوی بیاد سراغت؟ قطعا دوست داری ..

اول وقت خوندن نماز خیلی کمک می‌کنه که جلوی کاهلی در نماز گرفت بشه  اگر دیر شد اون شیطانه که میگه دیگه دیر شده و ولش کن توجهی نکن هر جور شده نمازت رو بخون.. .خدا به همراهت باشه ...خیلی التماس دعا

قطعاشیطان داره جلوتومیگیره وتوبایدهرطورشده بخونی حتی اگه خیلی سختته بایداولویتت باشه حتی اگه حالشوند ...

ای داد من بله دقیقا همینی هست که شما میگید 

خداخیرتون بده

به روی دو دیده حتما الان میخونم

ای داد من بله دقیقا همینی هست که شما میگید خداخیرتون بده به روی دو دیده حتما الان میخونم

اگه تا۴۰ روزموفق بشی اول وقت بخونی دیگه اتومات وقت نمازمیری میخونی

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡بلکه دامادعلی بوده است عمر♡ای که آنان راعدوزانی زکین♡ای بدان خارج شدی ازراه دین♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغفرتش رو نصیبمون کنه.

نماز کلید بهشت، ستون دین، شرط قبولی همه اعمال، و کلید خیر و سعادت دنیا و آخرته.

برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.

کتاب شیوه های دعوت به نماز رو بخونین مال حجت الاسلام قرائتیه.

بعد ببینین اون عواملی که شما رو از نماز دور میکنن برطرف کنین.

من اکثر مطالبشو خوندم خیلی عالی بود.

به خدا توکل کنین و به اهل بیت خصوصا حضرت فاطمه و امام زمان متوسل بشین و اراده تون رو قوی کنین و نماز رو غذای روحتون بدونین.

همونطوری که جسممون نیاز به غذا داره روحمون هم غذا نیاز داره و غذای روح نماز و عبادت و ارتباط با خداست.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

سلام 

برنامه باد صبا رو نصب کنید 

هر موقع صدای اذان رو شنیدی بگو خدا داره منو صدا میزنه 

هر کازی داری بزار کنار و نمازت رو بخون 

یه مدت بگذره درست میشه

راستی تاپیک نماز و نماز اول وقتداریم 

اگر دوست داری بگو تگت کنم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

خدا رو شکر که حواست هست و دنبال این هستی که نمازت رو درست کنی..خدا خیلی دوستت داره... ۲۱ روز یا ۴۰ ...

قربون شما با این پیام قشنگ و دلگرمتون

به رو دو دیده

حتما تمام حرفاتون رو عمل میکنم 

محتاجیم به دعای خیر شما خیلی دعام کنید تو در راه خدا باشم و شهادت قسمتم بشه