2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام روز های زوج از ساعت ۱۰ونیم تا۱۲  یا از ساعت۲تا۳ بعد از ظهر لینک سایت مورد نظر رو برای نی نی یار می فرستید و میگین حذف شه

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

روز های زوج نی نی یار رو تگ کن میتونی یکی پاک بکنی

بیشتر چرا پاک نمیکنه؟هر بار باید التماس کرد؟اح خوش قدیما خودمون حذف میکردیم این دیگه چ داستان مسخره ایه...تازع قبلنا هر ک بیشتر تاپیک داشت کلاسش بیشتر بالاتر بود حالا با اینکار برعکس شده همه میخوان پاک کنن اینا هم نمیکنن ب زور یکی پاک میکنن ....چ زشت....معلوم‌نیست بعد مونا تهرانی کی اومده ک همچی داغون شده....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
2790
2778
2791
2779
2792