2777
2789
عنوان

بهم برخورد بازم دعوت کنم یا ن

184 بازدید | 14 پست

همسرم  دوست مشترک داره یکی متاهل یه مجرد

جفتشونو گاهی دعوت میکنم و دوست متاهلشم مارو دعوت میکنه 

قرار بود اونا دوست مجرد همسرمو برای اولین بار دعوت کنن و گفتن شمارم دعوت میکنیم فلان غذارو دوست دارین منم گفتم راستش نه بجز اون هرچی راحتین درست کنین اونام چند تا غذا شمردن من گفتم فرق نداره زیاد خودتونو به زحمت نندازین

دفعه بعد به شوهرم گفت ما میخوایم همون غذارو درست کنیم شمارو یروز دیگه حالا دعوت میکنیم چون غذارو دوست ندارین شوهرمم گفت نه بابا اگه بخاطر غذاس که مشکلی نیست و باهم باشیم و فلان

الان شنیدم دعوت کردن زیاد مهم نیست ولی دیگه دلم نمیخواد رفت و آمد کنم

اگه شوهرم به زبون نمیگفت دوست دارم باهم باشیم و اونا نمیگفتن اشکال نداره یچیز دیگه درست میکنیم مشکلی نبود ولی اینکه آخر به ما نگفتن یجوری شدم

حقیقتن من بودم نمیگفتم فلان غذارو نمیخام

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبور نبودن دقیقا همون غذارو درست کنن بارها خونه ی همدیگه املت و ماکارانی خوردیم

خب پس ولش کن

صبرکن تا دعوت بشین

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

شاید منظوری نداشته ببین بعضی وقتا آدم یه حرف های رو نسنجیده میزنع بی هوا بعد خودشم میگه این چی بود گفتم😫

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میگفتی فرقی نداره هرجور خودتون راحتین

نمیدونم احساس کردم تصمیم نگرفته و چند تا گزینه داره گفتم دوست ندارمم ۴،۵ تا غذا گفتن که پس یکی از اینارو درست میکنیم منم گفتم املتم درست کنین خوبه نمیخوام زحمت بیوفتین

نه بخاطر اینکه دعوت نکرد ناراحت شدم

چی بگم شاید مثلاً اون مهمون دیگه حتما همون غذا رو خواسته اگه دلش به رفت و آمد با شما نباشه باز هم نشون خواهد داد و اگه دعوت کرد برید بنظرم سخت نگیر 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دعوت کردن برم؟دلم میخواد بهونه بیارم دیگه نرم

اره بابا

بخاطر غذا ک ادم قهرنمیکنه