2777
2789
عنوان

برید حموممممم🥵🤢

198 بازدید | 25 پست

عزیزان بخدا هوا گرمه حموم رفتن واجب شدهه

من خودم حتما باید هر روز برم حموم چون بقیه که گناهی نکردن 

تو تابستون تمیزی و خوشبو بودن مهم تر از اخلاقه باور کنید 

با تشکر 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی تو مدرسه ما وقت امتحاناته حموم نمیرن به بهانه اینکه وقت نداریم من خفه میشم وقتی میرم امتحان بدم کل مدرسه و سالن بو میگیره خیلی بی فرهنگ و بی شخصیتن

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بمیرم واقعا ما اینجا داریم ذوب میشیم شما دیگه چی میکشید 😰

دووووور از جونت عزیزما❤️

واقعا گرما طاقت فرساست🥲برقم که نیست اینجا خیلی

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

وای دقیقا

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

وایی تو مدرسه ما وقت امتحاناته حموم نمیرن به بهانه اینکه وقت نداریم من خفه میشم وقتی میرم امتحان بدم ...

درسته فصل امتحان و بلاخره باید سرت تو کتاب باشه 

ولی برید یه ربع زیر دوش . اصلا صبح قبل امتخان برید 

بعضی حال این که لبایسشون رو هم بشورن ندارن خب معلومه بو مگیزین دیگه 

درسته فصل امتحان و بلاخره باید سرت تو کتاب باشه ولی برید یه ربع زیر دوش . اصلا صبح قبل امتخان برید ب ...

بخدا اصلا هوش و نمرکز نمیمونه برام تا امتحان بدم کلا مقنعه ام جلوی صورتمه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ای خدااا گرما کمهه برق قطع میکنن خدا بهتون صبر بده عزیزم من🥰🥺

قربونت برم که انقد مهربونی🫠❤️

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

اسی تو نی نی سایت بو میاد مگ که اینجا میگی😅

ولی موافقم باهات یا حداقل هرروز لباساشون رو عوض کنن و مام و بادی اسپلش بزنن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!