2821
2789
عنوان

التماس دعا

124 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان، امروز از همگی تون درخواست دعای خیر دارم، ان شاءالله هرحاجتی دارید برآورده شه و گره های زندگیتون بازشه، منم دعا کنید که مشکلم حل بشه به زودی، ممنونم ازتون❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشالله سلامتی باشه براتون.شما اثری دیدین از خوردنش و اینکه اصلش رو از کجا گرفتین؟

یکی از اقوام از شیراز برام آورد، والا‌نمیدونم اون اثر کرد یا نه، چون خیلی کارا انجام دادم که الان خاطرم نیست دقیق که بهتون بگم 

میتونین بهشون بگین برام ارسال کنن هزینه رو خدمتتون بفرستم

ایشون یکی بود که عطاری داشت تو شیراز و بعدم از ایران رفت، نیست که بهش بسپرم. تو نت سرچ کنید احتمالا باشه سایتایی که بفروشن، عرق فراسیون (البته اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم) شنیدم خوبه، اونو راحت تو سایتا میشه پیدا کرد.من یادمه یه مدت  سودابر هم استفاده کردم، البته باید از یه متخصص پرسید که چه مدت استفاده بشه، چون من یادم نیست تا چه مدت استفاده کردم

کنترل استرسم مهمه...الته من خودم خیلی شرایطم پر استرسه و میفهمم سخت میشه این موردو کنترل کرد، ولی خب تلاشتو کنید برای کنارلش