ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چقدر هم درد دارم:) این حقمون نبود جوونیمون اینجوری بگذره
بقول آقای چاووشی که میگه همیشه میلنگه یه جای زندگی:)
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
اینکه کنکور بدی و قبول نشی یا اون چیزی که میخوای نشه اصلا ته دنیا نیست تو سن شما بودم این چیزا اینقد دغدغه ام شده بود که خواب و خوراک نداشتم تهش میدونی چی شد الان به نقطه ای رسیدم که میگم کاش خوش ترین روزای زندگی مو برای این چیزا تلخ نمیکردم چرخ گردون چه خوش باشی چه ناخوش میگذره پس برای هر چیزی بیشتر از یک الی 2 ساعت خودتو ناراحت نکن چون میگذره یه روزی دلت برای این روزات تنگ میشه
اصلانم تنگ نمیشه:) شما نمیدونین چه دردایی تو وجودمهینی شما میگی همه هدف و ارزوی زندگیمو ک ۲۰ سال دنب ...
نمیگم ول کن تلاش کن قطعا اندازه تلاشت نتیجه میگیری همیشه از خودت راضی باش خودتو فدای هیچ کس نکن قشنگم من بابام فرهنگی بود خیلی دوست داشتم معلم شم عشق بابام بود ولی نشدم الان بابام یادش هم نمیاد یه روز آرزوش بود دخترش معلم شه