2777
2789
عنوان

کاربر مرد

123 بازدید | 13 پست

چرا انقدر کاربری های مرد تو این چند وقت زیاد شدن؟ من چند ماه بود زیاد نمیومدم این دو روز دارم بیشتر میام دو سه تا درخواست دوستی دیدم از این ادمای مریض تو هر تاپیکی هم خداروشکر یکی دوتا کاربر اقا رو میبینی راحت

اخه جدیدا رسیدگی هم مث این ک نمیشه راحت شده چتروم و رل یابی تاپیک اخرمو ببین

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بعد چه قشنگم میان تو تاپیک زایمان و پریودی شرکت می کنن

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان طرفدار هاشونم میان 

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

😂 بیکاری زیاد شده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

جدید انقدر  بی شرف شدن که تو تاپیک ها هم توهین میکنن😑

نی نی یار هاهم انگار نه انگار، دیگه کسی نیست لاقل به این موضوع رسیدگی کنه

برام دعا کنید دوباره ببینمش🥺🤍

الان کابرای زنما میان دفاع که مردان در سایت روی چشم جا ما جا دارنهرچقدر تعدادشون زیاد شه ایرادی ندار ...

اینا همون مرداین ک با مشخصات خانم عضون

برام دعا کنید دوباره ببینمش🥺🤍

رسیدگی نمیشه انگار دیگه 😑

والا قبلا هم رسیدگی نمیکنن یادمه چندسال پیش هم این حرفو زدم یه عده که پریدن بهم که سایت برای همس مگه خریدی

و اینکه موقع عضویت میشه تعیین کرد خانومی یا اقا یعنی سایت با این قضیه مشکلی نداره که هر اقایی میاد اینجا مریضه و به قصد مشخصی میاد