2777
2789
عنوان

خانواده های ایرانی و کنکور

115 بازدید | 6 پست

واقعا واقعا از بچگی  همش سرکوفت بوده مریض شدم سر حرفاشون الان با کوچک ترین حرفی دست و پامو میلرزه و ارامشم رو از دست میدم.

من خیلیی آدم احساساتی بودم و هستم متاسفانه اما هیچ وقت محبتی از خانودم دریافت نکردم همین شد که تا وقتی یک پسر اومد و خیلی بهم محبت کرد وا دادم 

واقعا امسال تا تیر که کنکور دومم هست یعنی هر طور شده حتی اگه شبا نخوابم باید درصدامو بیارم بالا که برم فقط برم اینجا بمونم با حرفاشون افسرده میشم 

کمبود توجه شدید گرفتم سر حرفاشون 

مواظب بچه هاتون باشین وگرنه مثل من محبت خانواده رو از پسر مردم میگیرن و در نهایت افسرده میشن...

تراز

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

تراز

نمراتم میانگین ۱۸/۵ و ۱۹ 

تراز اردیبهشتم ۷۳۰۰ شد اما اون بازه خیلی فشار روم بود از یک ماه قبلش تورق هیچی نکردم ازمون جامع هم هیچی نزدم و سر همین خیلی اومد پایین وگرنه پایه قوی دارم تیزهوشان بودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمراتم میانگین ۱۸/۵ و ۱۹ تراز اردیبهشتم ۷۳۰۰ شد اما اون بازه خیلی فشار روم بود از یک ماه قبلش تورق ه ...

ایشالله میاری

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

نمراتم میانگین ۱۸/۵ و ۱۹ تراز اردیبهشتم ۷۳۰۰ شد اما اون بازه خیلی فشار روم بود از یک ماه قبلش تورق ه ...

پس خوب خوندی که پس چطوری ترازت این شده.تراز زرنگترین دانش آموز مدرسه ما ۷۵۰۰ شد ثبح تا شبم داره میخونه.لطفا الکی نگید نخوندید

پس خوب خوندی که پس چطوری ترازت این شده.تراز زرنگترین دانش آموز مدرسه ما ۷۵۰۰ شد ثبح تا شبم داره میخو ...

عزیزم من از دهم میخونم و تیزهوشان بودم تراز ۱۰۰۰۰ مشاورم ازم انتظار داشت من از عید کلا خیلی کم خوندم یک روز دو ساعت یک روز هیچی که این شد.

اون اگه شبانه روز میخونه و اینه ترازش حتما یک جای کارش میلنگه