2777
2789
عنوان

بنظرتون موضوع خيانت رو بگم

324 بازدید | 24 پست

همسرم با منشي ريخته بودن رو هم مچشونن گرفتم 

بنظرتون به شريكش پيام بدم صحبت كنم بيرونش كنن دختره رو يجورايي فاميل دوره شريك و براي همسرم مثل برادر بزرگه قابل اعتماده بنظرتون اينكار كنم يا نه حق طلاق حضانت همه چيم از همسرم گرفتم ازش حالم بهم ميخوره فقط بخاطر دخترم ميخوام يمدت تحملش كنم

فک کنم قبلا با شما صحبت کردم، یعنی دوباره تکرار کرد؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی با اجازه حلال کن من یه سوال بمرسم🙏🙏بچه ها کسی مشاوره ی آنلاین از همکده گرفته تاحالا نتیجه ای داره ؟؟؟؟؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

نه تازه اين اتفاقا افتاده

پس من اشتباه گرفتم

آره به شریکش بگو

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اسی با اجازه حلال کن من یه سوال بمرسم🙏🙏بچه ها کسی مشاوره ی آنلاین از همکده گرفته تاحالا نتیجه ای د ...

من مشاور گرفتم واقعا عاليه كمكم ميكنه خيلي ارومتر شدم

خب اگر اینطور باشه واسش مهم نیست ، خودتو ضایع نکن از هیچ کس ، تاکید میکنم از هیچ کس جز خدا کمک نخواه

مطمين نيستم بدونه يا نه فقط ميخوام بگم زنه رو بيرون كنن

من مشاور گرفتم واقعا عاليه كمكم ميكنه خيلي ارومتر شدم

از همین سایت همکده ؟؟ توروخدا جوابمو بدید تایمش چقدر بود وچند جلسه هزینش چقدر بود؟؟؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔