2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

159 بازدید | 22 پست

امروز روز دومیه که پوشک پسرمو باز کردم 

هر پنج دقیقه یه بار میگه جیش دارم و میریم دستشویی ، خیلی کم جیش می کنه و تمام 

شده چند بارم نیم ساعت فاصله افتاده ما یادمون رفته ببریم دستشویی و کلی جیش کرده 

طبیعیه یا روشمون اشتباه بوده ؟ 

طبیعیه تا یک ماه تا عادت کنه خونت آباده براش قصری بگیر تا پپی پی رو هم بکنه اول براش سخته رو پا بشینه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ازپوشک شب گرفتمش اگه من ببرمش که جیش نمیکنه ولی اگه خوابم ببره شب جیش میکنه به خودش

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

طبیعیه تا یک ماه تا عادت کنه خونت آباده براش قصری بگیر تا پپی پی رو هم بکنه اول براش سخته رو پا بشین ...

فرش هارو همه رو جمع کردم 

قصری هم گرفتم 

آره پی پی رو داره ولی نمیره 

ولی جیشو هر پنج دقیقه یه بار میره 

جیش ک لازم نیست خبر بده بگید خودش بره

لان بچه دو  ساله که تا دیروز ت پوشک می‌کرد یکهو متحول بشه بره دسشویی عزیزم سلامت میکنم وقتی اومدی دخملت و از پوشک گرفتی و گریه کردی 😂😂😂

فرش هارو همه رو جمع کردم قصری هم گرفتم آره پی پی رو داره ولی نمیره ولی جیشو هر پنج دقیقه یه بار میره

نترس عادت میکنه هنوز می‌ترسه برای پی پیش یواش یواش 

لان بچه دو ساله که تا دیروز ت پوشک می‌کرد یکهو متحول بشه بره دسشویی عزیزم سلامت میکنم وقتی اومدی دخ ...

من خودم ی پسر ۷ساله دارم موقع پوشک میکردم جیش نمیکرد تو پوشک بلبلش بیرون می اورد جیش میکرد

من ازپوشک شب گرفتمش اگه من ببرمش که جیش نمیکنه ولی اگه خوابم ببره شب جیش میکنه به خودش

اشتباهه دیگه شبها دو سه بار بیدار شو بغلش کن ببر دیش کنه تا عادت بشه براش همینطوری تا صبح نذار بمونه هنوز عادت نداره 

سلام عزیزم من تجربه ی خودمو میگم دوتا بچه امو از پوشک گرفتم من ی دفعه گرفتم تو دوروز اوکی شدن این ک شب باز پوشک میکنید ب نظرم بچه قاطی میکنه کلا بگیرش شب جیش نمیکنه ب محض بیدار شدن ببرش سرویس شبم زیرش  چیزی بنداز اینجوری بچه هنگ‌میکنه

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️]