2777
2789
عنوان

فامیل

143 بازدید | 15 پست

خانما شرمنده . دخترم نزدیک ۱۴ سالشه 

از رفتارش متوجه شدم که به پسرعموش علاقه داره( ۵ سال ازش بزرگتره فک کنم) 

همش درموردش سوال می پرسه ؛ 

مامان پسرعمو به کی رفته؟ چرا انقد خوشگله؟ دماغش مثل دماغ منه؟ 

حتی به دختر خالش هم درموردش گفته بود( هم سن هستن ) منم با خوندن پیام هاش با دختر خالش مطمئن شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چی بهش بگم؟ اگه گفت از کجا فهمیدی ؟ بگم پیام هاشو با دختر خالش خوندم؟

نه به هیچ عنوان لو نده که پیام هاشو خوندی

حتی نگو میدونی که دوسش داره

کلا باهاش رفیق باش

باهاش برو استخر و پارک و گردش تا حرفاشو با تو بزنه

میترسم آسیب ببینه

بین عزیزم الان توی سنی هست دخترت که کاملاً طبیعی رفتارش فقط الان شما میتونی بزرگترین کمک رو بهش کنی بهش نزدیک شو باهاش رفیق باش تا حدی که تمام حرفای دلشو به خودت بزنه توروخدا مواظبش باش درمقابلش جبهه نگیر منم دقیقا تواین سن بودم که عاشق شدم و گند زدم به سرنوشتم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بین عزیزم الان توی سنی هست دخترت که کاملاً طبیعی رفتارش فقط الان شما میتونی بزرگترین کمک رو بهش کنی ...

بله درسته ‌. تمام سعی خودمو میکنم 

😔ای وای اگه دوست داشتی بگو 

دخترم  ادم بد و جلفی نیست . کلی درس میخونه معدلش بالاس . موقع زنگ کلی پسر میاد دم در مدرسه و بر خلاف بقیه ی دخترا اصلا به اونا توجه نمی کنه باعث افتخارمه که همچین دختری دارم . میدونم که تو این سن طبیعیه ولی واقعا اونقدر ارزشی نداره که بهش فک کنه. درسته پسر خوبیه ولی  ولی هیچوقت اجازه نمیدم با پسر ارتباط بگیره  پسره باید بیاد خواستگاری 

بله درسته ‌. تمام سعی خودمو میکنم 😔ای وای اگه دوست داشتی بگو

چرا دوست نداشته باشم خواستی درخواست دوستی بده تا همه اشو برات بگم شاید شما و دخترت درس بگیرید اشتباه منو مادرمو نکنید

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.