برای بچه درست کردن، یه تخمک و یه اسپرم و س ک س و مقدار خیلی زیادی خودخواهی کافیه!
دلایل بچه دار شدن واقعا چیه؟!
پوران و صغری و کبری میگن پس کی بچه دار میشی؟! نکنه فک کنن اجاقم کوره؟!! بذار برای ثابت کردن اینکه آلت تناسلی شوهرم و خودم خوب کار میکنه و مشکلی با هم نداریم' بچه بیاریم که دهن مردمو ببندیم!
میخوام بچه دار بشم که آرزوهایی که من نتونستم بهشون برسم و عقده ای شدم، بچه م بهشون برسه و من کیف کنم!
(یکی نیست بگه خودت نرسیدی انتطار داری بچت تو این مملکت برسه)
میخوام موقع پیری و کوری، عصای دست داشته باشم! اگه مریض شدم منو ببره دکتر! اگه افتادم مردم یکی باشه جنازمو جمع کنه!(نگران جسدشونم هستن !) (همینقدر وقیح)میخوام موقع پیری تنها نباشم
میخوام یه بچه باشه باهاش سرگرم شم اخه دیگه من و شوهرم زندگیمون کسل کننده شده وهیچ پوخی نشدیم و پول تفریح و زندگی کردن نداریم و فقط زنده ایم در نتیجه به یه اسباب بازی احتیاج داریم
باید بچه بیارم که میخمو تو زندگی بکوبم و شوهرم نتونه سریع طلاقم بده و پایبند زندگی بشه!
میخوام بچه بیارم که نسل کذاییم ادامه پیدا کنه و یه وقت خدایی نکرده منقرض نشم!
میخوام بچه بیارم که از بقیه عقب نمونم اخه دختر انسی خانوم پنج سال از من کوچیکتره ولی بچه داره! نمیشه که من نداشته باشم که!
میخوام یکی باشه که بهش امر و نهی کنم و چون دستاورد خاصی تو زندگی نداشتم، اینجوری حس ارزشمند بودن بکنم و انقدررررر خوبم که یه کپی از خودم بسازم و تحویل جامعه بدم
دست بردارید از این کارا
اون بچه حتی نمیتونه انتخاب کنه توی چ کشوری بدنیا میاد ژن ناقصمونو بهش تحمیل میکنیم دین و اسم و .... بهش تحمیل میکنیم و روحشو اسیر این سرزمین ویران میکنیم
برام مهم نیست گزارش میزنید یا نه ولی
(تولید مثل حق هیچ انسانی نیست)