2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من فاند میخوام ها مطمئنی؟

چي بگم با اين اوضاعي ك من ديدم همه ميرن

ولي ارشد همه جا فاند زياد نداره ها

زبانت هم خوب باشه گزينه مكمل برا دريافت فاند هست

در كل دانشگاه زياد مهم نيست معدل مهمه و رزومه و نمره زبان

چي بگم با اين اوضاعي ك من ديدم همه ميرنولي ارشد همه جا فاند زياد نداره هازبانت هم خوب باشه گزينه مكم ...

دیقا چون واسه ارشد خیلی قبول نمیکنن گفتم دانشگاه خوب شاید ملاکه 

الان دانشجو هستي ؟توي چ مرحله اي هستي؟توي مسابقات دانشجويي برنامه نويسي هم شركت كن

نه یازدهمم از نهمم که رشتهمو انتخاب کردم میخواستم واسه آمریکا تلاش کنم دانشگاه خوب برم اما الان ممنوع الورود شدیم در اونصورت گفتم شاید زیاد به دانشگاه برتر نیازی نباشه و در حد فردوسی یا امیر کبیر کفایت کنه واسه کشورای دیگه 

نه یازدهمم از نهمم که رشتهمو انتخاب کردم میخواستم واسه آمریکا تلاش کنم دانشگاه خوب برم اما الان ممنو ...

نه ممنوع الورود نيستي ك هميشه واسه مهاجرت تحصيلي راه ميدن سري قبلي هم ك ترامپ اينكارا رو كرد كلي ادم با ويزاي تحصيلي رفتن

از الان كلاسهاي برنامه نويسي خارج از مدرسه شركت كن

توي مسابقات دانشجويي يا حتي دانش اموزي شركت كن

اسم مسابقات رو سرچ كن ك ثبت نام كني

البته همه اينا در صورتي هست ك واقعا ب اين رشته علاقه داري 

شايد كلاس بري از الان خودتم بفهمي علاقه و استعدادش رو داري يا نه

البته جايي كلاس برو ك درست حسابي باشه و توي ذوقت نزنه

نه ممنوع الورود نيستي ك هميشه واسه مهاجرت تحصيلي راه ميدن سري قبلي هم ك ترامپ اينكارا رو كرد كلي ادم ...

نوشته بود فقط ورزشکاران و دیپلمات ها و کسایی که گرین کارت دارن میتونن برن 

من عاشق این رشتم از وقتی کلاس سوم بودم به کارای کامپیوتری علاقه داشتم

واسه کلاس هم من از خدامه برم اما واسه دانشگاه خوب اگه بخوام برم دیگه وقت نمیکنم چون سال بعد کنکور دارم 

دانشگاههايي ك ميخاي بري و كشوري ك ميخاي بري و زمينه اي ك ميخاي توش كار كني رو سرچ كنبعد رزومه دانشجو ...

اره کلی تحقیق کردم گفتن ممنوعه واقعا امیدم نا امید شد 

نه نمونه بودم لف دادم رفتم غیر انتفاعی که وقتم بیشتر باشه درس بخونم تا الان هم موفق بوده اما دیگه نمیدونم اگه آمریکا نرم کشورای دیگه راحت تر بدست میان نیازی به این کارا نیست