2777
2789
چند بار کات کردم نه من دومم آوردم نه اون بهش میگم فعلا نامحرمیم و اینا میگه بوس و بغل عادیه بین رلا

🥺🥺🥺🥺

الان میگه بوس و بغل عادیه

چند وقته دیگه هم میگه دوستام با رلاشون رابطه ج دارن

بعد از اون هم که استفاده گرد احتمالا ولت میکنه💔💔💔

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نخواستم گفتم دلم نمی‌خواهد فعلا فقط در حد دستو بغل معمولی بوده

بگو بیا دستمو ببوس بعد حلقه بنداز

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

بخدا یه روز من میفهمم ایسگا مارو گرفتین واقعی نمیگین هیچکدوم

فاکینگ دوسالهههههه باهمین یه بوس همدیگرو نکردین😐😐😐

من جای پسره بودم تو روت هم نگاه نمیکردم اون چه جور دوست داشتنه که یه بوس نمیکنین همو اصن خود پسره چجوری دوسال چنین چیزی نخواسته😐

🥺🥺🥺🥺الان میگه بوس و بغل عادیهچند وقته دیگه هم میگه دوستام با رلاشون رابطه ج دارنبعد از اون هم که ...

غلط کرده من نخوام بوسمم نمیکنه تا الآنم این کارو نکرده من تاپیک زدم تا ببینم باید چیکار کنم چون ناراحته اون

بخدا یه روز من میفهمم ایسگا مارو گرفتین واقعی نمیگین هیچکدومفاکینگ دوسالهههههه باهمین یه بوس همدیگرو ...

بخدا قسم راس میگم من نمی‌خواستم خب اون بزور نمیتونست این کارو کنه که

غلط کرده من نخوام بوسمم نمیکنه تا الآنم این کارو نکرده من تاپیک زدم تا ببینم باید چیکار کنم چون نارا ...

بشین حرف بزن باهاش بگو که راضی نیستی

اگه شده یه دوقطره اشک هم بریز براش

حتما راضی میشه

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

2790
2778
2791
2779
2792