2777
2789
بحث خوبه مخصوصا سن تون کم شناخت تون بیشتر میشه ، بعد دو سال صبوری یه رابطه ی خوب رو به خاطر این چیزه ...

تو دوراهیم خیلی اذیتم می‌دونی مامانم فهمید با اینم نزاشت ولی باز نتونستیم ما اون گریه کرد من دلم نیومد باز برگشتم الان مخفییم خیلیم میترسم از اینکه بفهمن با اینم ایندفعه دیگه نمیزارن بمونم💔

نمیدونم چرا یکی تاپیکی میزنه پشیمونش میکنین از کارش. عزیزم خیلی هم کار خوبی کردی نزاشتی. بش بگو تا ا ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت نه اون نمیتونه کات کنه بهش گفتم اگه از این کار من ناراحتی میتونی بری با دختری که آزاد تر باشه نرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم شهر زندگی میکنید؟به نظرم این اصلا چیزی نیست که بخوای این همه درموردش فکر کنی اونم بعد دوسالللل ...

کرمانم عزیزم 

چرا دلم میخواد ولی میگم محرم شدیم بعد 

آره از خیلی وقته داره منت می‌کشه 😂خب چی کنم من میگم بده اون میگه عادیه اینن شده بحث هرروز ما

تو که با بوس انقدر مشکل داری دیگه وارد رابطه شدنت چیه😐

درخواست دوستی نده خصوصا شما نر نامحترم🥰

چی جالب😂

طرز فکرا

اینکه بغلش میکنی دستشو میگیری اما بوس برای بعد محرم شدن

و حالب تر از تو بقین که میگن چون اینو خواسته کات کن😐😂حس میکنم اینا فقط برای اینکه خودشون تو رابطه نیستن حسودی میکنن میخوان همه روابط رو خراب کنن😂

طرز فکرااینکه بغلش میکنی دستشو میگیری اما بوس برای بعد محرم شدنو حالب تر از تو بقین که میگن چون اینو ...

😂یکم برا خودمم عجیب شد چرا می‌زارم دستمو بگیره ولی بوس نه 😂اون دیگه تا بوسش نکنم ول کن نیس دیگه دلو میزنم به دریا😂

تو دوراهیم خیلی اذیتم می‌دونی مامانم فهمید با اینم نزاشت ولی باز نتونستیم ما اون گریه کرد من دلم نیو ...

دیگه بدتر هیچ وقت اشتباه نکن ، تنها کسی که همیشه پشتت می مونه خانواده ت با پسر هم طوری صحبت کن قانع بشه و رابطه تون ادامه داشته باشه

دیگه بدتر هیچ وقت اشتباه نکن ، تنها کسی که همیشه پشتت می مونه خانواده ت با پسر هم طوری صحبت کن قانع ...

ادامه پیدا کنه اگه اشتباه باشه بفهمم راحت تر میتونم تمام کنم 

2790
2778
2791
2779
2792