2777
2789
عنوان

همگی بیاین🥺🌼

66 بازدید | 13 پست

بچه ها ظرفیت فرهنگیان شهرستان ما۵ نفره

خو گفتن سه برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه می کنن یعنی چند نفر؟؟ 

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

وقتی مسأله به این راحتی رو نمیتونی حل کنی مطمئنی میخوای آزمون بدی عزیزم؟! ۳ ضربدر ۵ میشه ۱۵.

۱۵ رو خودم میدونم ولی یه مشاور اینجا گفت سی نفر! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از همه رشته ها باهم جمع میکنی میشه پنج نفر؟

اخه این همه رشته داده امسال خوده تعدادشون از پنج بیشتره

بعضی رشته ها هم دو نفر ظرفیت زن حتی بعضی پنج نفر هم داره 

چجوری حساب کردی؟

احتمالا امسال تراز بالای ۶۵۰۰ رو دعوت میکنن مصاحبه

که ازون به بعد همون مصاحبه و نهایی تعیین کننده است 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

عزیزم از همه رشته ها باهم جمع میکنی میشه پنج نفر؟اخه این همه رشته داده امسال خوده تعدادشون از پنج بی ...

توو دفترچه انتخاب رشته ظرفیت هر شهرستان نوشته

مثلا اینجا یه خانم برای آموزش ابتدایی میخواد یکی برای آموزش تاریخ دوتا راهنمایی و مشاوره یکی هم تربیت بدنی

عزیزم از همه رشته ها باهم جمع میکنی میشه پنج نفر؟اخه این همه رشته داده امسال خوده تعدادشون از پنج بی ...

استان و نمیگم شهرمونو میگم

شهر شما چندتا میخواد چه رشته هایی

استان و نمیگم شهرمونو میگمشهر شما چندتا میخواد چه رشته هایی

مثلا شهر ما و شهر مجاورمون که من همونجا درس خوندم مدرسه ام سهر خودم نبود 

و سهر مجاور ترمون همه رو ظرفیت هاشو حساب میکنیم 

مثلا اینجوری نیست که فقط شهر خودم باشه 

ادبیات رو چهار نفر میگیره 

الهیات رو پنج نفر 

عربی دو نفر 

ابتدایی ۲ نفر 

مشاوره ۱ نفر 

تاریخ دو نفر 

جغرافیا دو نفر 

جامعه شناسی دو نفر 

این دو نفر هایی که میگم مثلا یکیش برای شهر خودمه یکیش شهر مجاور 

اینجوری حساب میشه 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

البته ما از ظرفیت ضهر های مجاورمون خبر داریم 

میدونیم دانش آموزانش در چه حد هستن 

اون شهری که من خودم توش درس خوندم فقط مدرسه ما نمونه بود و بچه های خودمون رو میتونم رقیب بگیرم 

مثلا شهر ما و شهر مجاورمون که من همونجا درس خوندم مدرسه ام سهر خودم نبود و سهر مجاور ترمون همه رو ظر ...

خو الان تو توو ظرفیت کدوم شهری!! 

از ما خیلی کمه🥺

خو الان تو توو ظرفیت کدوم شهری!! از ما خیلی کمه🥺

من میزنم همشون رو هر کدوم بشه انشالله همونه 

راضی ام 

زیادم دور نیست هر کدوم یه بیست دیقه راهه 

منظورم محل خدمته هاااا 

نه شهری که محل تحصیله 

چرا از یه مشاور کمک نمیگیری ؟؟؟

من میزنم همشون رو هر کدوم بشه انشالله همونه راضی ام زیادم دور نیست هر کدوم یه بیست دیقه راهه منظورم ...

خودم انتخاب رشته نمی کنم میدم به یه مشاور ولی واسه دعوت به مصاحبه میگم🥲

خودم انتخاب رشته نمی کنم میدم به یه مشاور ولی واسه دعوت به مصاحبه میگم🥲

اهاااا پس نگران نباااشششش