2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه یه چی پیدا بشه که حواسش از اونا پرت بشه از سرش میوفته

خود من تا کنکور طرف دار خیلی سخت اونا بودم

توی کنکور درگیر درس شدم بعدش هم دیگه میلی به علاقه به اونا ندارم مثل قبل 

اره واقعا عجیبه اصلا ایران قبول نداره

خیلی بد شده 

آدم یه علاقه ای داره ولی دیگه کشور خودش باید براش فرق کنه 

خیلی بهش گیرنده به نظرم ولی خیلی هم آزادی کامل توی این قضیه نداشته باشه 

خیلی بد شده آدم یه علاقه ای داره ولی دیگه کشور خودش باید براش فرق کنه خیلی بهش گیرنده به نظرم ولی خی ...

اها ممنون بابت راهنماییتون عاشق گروه BTSشده فیلم کره ای نگا میکنه باهمکلاسیهاشون تلاش میونن زبان کره ای یاد بگیرن 

اها ممنون بابت راهنماییتون عاشق گروه BTSشده فیلم کره ای نگا میکنه باهمکلاسیهاشون تلاش میونن زبان کره ...

یاد خودم افتادم

اینقدر علاقه داشتم که یه سال تموم زبان کره ای خوندم اما الان همش رو فراموش کردم🥲😂

یاد خودم افتادماینقدر علاقه داشتم که یه سال تموم زبان کره ای خوندم اما الان همش رو فراموش کردم🥲😂

اها خدا کنه دخترمنم فراموش کنه خواهرمن مهاجرت کرد خیلی برامون سخته از مهاجرت میترسم 

یاد خودم افتادماینقدر علاقه داشتم که یه سال تموم زبان کره ای خوندم اما الان همش رو فراموش کردم🥲😂

اها خدا کنه دخترمنم فراموش کنه خواهرمن مهاجرت کرد خیلی برامون سخته از مهاجرت میترسم 

اها ممنون بابت راهنماییتون عاشق گروه BTSشده فیلم کره ای نگا میکنه باهمکلاسیهاشون تلاش میونن زبان کره ...

بی تی اس بازم هیچی از آهنگ ها نمی فهمن ولی دوست شون دارن فقط قیافه دارن ولی توهین به سلیقه دیگران نباشه من آهنگ کره و چینی گوش دادم حداقل معنایش رو بلد بودم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

نگران نباش تا شرایط خوندن زبان و این ها رو نداره نمی تونه بره ولی یک کاری کن همه مزخرفات سلبریتی هاش از سر دخترت بیافتد به خاطر سلبریتی هست که میخواد بره

من هم عاشق کره جنوبی هستم ولی بی تی اس از سرش نمی افته من هنوز  نمی فهمم چرا وقتی حتا معنی آهنگ رو نمی دونن اینقدر دوستشون دارن تنها چیزی که دارن قیافه هست